noodles volos banner

Ντινιωτάκης: Είμαι παίκτης που του αρέσει να μάχεται

Στον Βόλο βρίσκεται από την Τρίτη (16/1) το μεσημέρι ο νέος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Ντινιωτάκης. Την απόκτηση του 24χρονου παίκτη ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας: «Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντινιωτάκη. Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στην Superleague. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Κέρκυρας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό, ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλλο Άγρα, ΑΟ Επισκοπής, Θεσπρωτό, Λέφσκι Κάρλοβο, ΑΟ Μυλοποτάμου. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

 Οι πρώτες δηλώσεις Ντινιωτάκη στο Magnesiasports

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στo magnesiasports ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος μίλησε:

Για την προσέγγιση από τη διοίκηση της Νίκης και πόσο εύκολο ήταν το «ναι» από τη μεριά του:

«Με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι της Νίκης αρχές του χρόνου. Μ’ άρεσε πάρα πολύ αυτή η προοπτική, γιατί η Νίκη είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και με κόσμο. Από κει και πέρα δε θέλω να πω πολλά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Για το γεγονός ότι έχει αλλάξει πολλές ομάδες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, και αν, όπως έχουν δηλώσει και οι διοικούντες της Νίκης, έρχεται με την προοπτική να μείνει και του χρόνου:

«Δεν πάω σε καμία ομάδα, για να φύγω σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο. Απλά έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο πλέον κάποια θέματα σε αναγκάζουν να αλλάξεις ομάδα. Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι καλό από τη μία, από την άλλη δε γίνεται κι αλλιώς. Εγώ δεν κοιτάω το καλοκαίρι, κοιτάω τώρα τι θα γίνει και να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και από κει και πέρα βλέπουμε».

Για την τέταρτη κάρτα που δέχθηκε στο τελευταίο του ματς με τον Μυλοπόταμο:

«Έπαιζα για έξι-εφτά αγωνιστικές με τρεις κάρτες και την Κυριακή το γήπεδο ήταν δύσκολο, γιατί έβρεχε πολύ και σ’ ένα μαρκάρισμα γλίστρησα λίγο παραπάνω και πήρα την κάρτα. Το ξέρω ότι με ήθελαν στη Νίκη να αγωνιστώ απ’ αυτήν την Κυριακή και ήθελα και εγώ να παίξω. Όμως θα παίξει η ομάδα, όπως είναι τώρα, και από την επόμενη αγωνιστική θα μπορώ να προσφέρω και εγώ τις υπηρεσίες μου».

Για τη θέση του στο γήπεδο και το αγωνιστικό του στυλ:

«Δεν έχω πρόβλημα. Μπροστά μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις, είτε ως ακραίος είτε ως φορ, όπου με χρειαστεί η ομάδα και πάντα δίνω το 100%. Σε ματς μέσα στο γήπεδο της Νίκης ως ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού είχα παίξει και ως αριστερό μπακ-χαφ σε σύστημα 3-5-2. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να μάχεται. Όσο για τα υπόλοιπα θα τα δείξει το γήπεδο, που είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα, όπως είπα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό πρώτα για την ομάδα και μετά για μένα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο της Νίκης:

«Ξέρω ότι η Νίκη έχει πολύ κόσμο, που τη στηρίζει, και είναι μία πολύ ιστορική ομάδα. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ένα έξτρα κίνητρο, όταν έχει αυτή τη βοήθεια του δωδέκατου παίκτη. Δε θέλω να πω τίποτα, γιατί το γήπεδο είναι ο καθρέφτης, όπως προανέφερα, και οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον κόσμο θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον στόχο που έχει η ομάδα. Έχω νιώσει ως αντίπαλος τον κόσμο της Νίκης στα παιχνίδια με τον Θεσπρωτό πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για την πρώτη εντύπωση που εισέπραξε από τη νέα του ομάδα:

«Η Νίκη δεν είναι για τη Γ’ Εθνική, είναι για παραπάνω κατηγορίες. Είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως όλοι ξέρουν. Υπάρχει οργάνωση και το κλίμα είναι πολύ καλό. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο». 

Χρ. Θαν.

Last modified onWednesday, 17 January 2018 09:52