noodles volos banner

Μπακάλης: "Πρόβλημα το γκολ, συγχαρητήρια στα παιδιά"

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και τον Διγενή Νεοχωρίου, στην Οιχαλία Τρικάλων.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

"Ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, στα πρώτα δέκα λεπτά, με δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στη συνέχεια, ένα αμυντικό μας λάθος έφερε ένα κόρνερ και το κόρνερ έφερε ένα γκολ για τον αντίπαλό μας. Στη συνέχεια, πιέσαμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε πολύ και ισοφαρίσαμε, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύαμε ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς. Είχαμε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αρκετές φάσεις για γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πρόβλημα για εμάς το γκολ, το οποίο θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, έδειξαν θετικά πράγματα και πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Για τους νέους ποδοσφαιριστές και το σημερινό ντεμπούτο τους:

"Τα καινούρια παιδιά είναι καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν. Είχα τις αμφιβολίες μου, σχετικά με το αν θα μπορέσουν να "κουμπώσουν" με τους υπόλοιπους τόσο γρήγορα. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι τα έχουν καταφέρει καλά. Γρήγορα θα μπορέσουν, μαζί με τους υπόλοιπους, να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Απλά, είναι θέμα προσαρμοργής".

Last modified onMonday, 15 January 2018 00:58