noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Σημαντικό τρίποντο, υπό αυτές τις συνθήκες"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τα Σέλλανα ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, επισήμανε ότι η ομάδα του έπεσε πάνω σ' έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και πως πρέπει να ενισχυθεί. Επίσης ανέφερε πως το τρίποντο βάσει των ειδικών συνθηκών με τις φυγές παικτών και το γεγονός ότι δεν πρόλαβαν να έρθουν κάποιοι νέοι παίκτες είναι σημαντικό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

"Ήταν ένα ματς δύσκολο για εμάς. Το ξέραμε όλη την εβδομάδα που δουλεύαμε για αυτό. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν 4-5 παιδιά, τα οποία ήταν βασικά στελέχη της ομάδας μας. Έγιναν κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθούμε, αλλά δεν προλάβαμε. Χρειαζόμαστε 2-3 κινητικούς παίκτες, να είμαστε καλοί στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, με τους παίκτες που είχαμε και με αρκετούς νεαρούς, είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη, επικεντρωμένοι στα δυνατά μας σημεία και με προσοχή στις αδυναμίες μας. Στόχος μας ήταν το μηδέν. Παίξαμε κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, καλοδουλεμένη. Φάνηκε στο γήπεδο, άλλωστε. Επιθετικά διαθέτει ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Έγινε πολλές φορές επικίνδυνη. Το ματς ήταν μοιρασμένο, φοβόμασταν κάποιες επιθέσεις στην "πλάτη" μας, θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί πολύ πιο νωρίς, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, υπό αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

Για το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Καρτσαμπά:

"Είναι ένα νέο παιδί που δουλεύει σκληρά. Του δώσαμε την πρώτη ευκαιρία. Είναι καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύω ότι θα έχει μία πολύ καλή συνέχεια στην ομάδα μας".

Για την παρουσία του Βασίλη Λάιου στη βασική εντεκάδα:

"Ο Βασίλης (σ.σ. Λάιος) μας έχει "κερδίσει" όλους στις προπονήσεις. Συζητούσαμε στα αποδυτήρια και λέγαμε πως μπορεί να είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μέχρι στιγμής. Ήμασταν σίγουροι πως, όταν χρησιμοποιηθεί, θα είναι καλός, σε οποιαδήποτε θέση κι αν τον βάζαμε".

Για την αγωνιστική συμπεριφορά Βουρδάκη και Ματθαίου:

"Και τα δύο παιδιά πάλεψαν, έτρεξαν και με ικανοποίησαν. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους και να έχουν υπομονή".

Για τις μεταγραφές:

"Το επαναλαμβάνω. Χρειαζόμαστε 2-3 κινητικούς παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να "μπουν" κατευθείαν στην ομάδα".

Last modified onMonday, 15 January 2018 01:03