noodles volos banner

Νίκη του Ν.Π.Σ. Βόλος με 2-0 επί του Ρήγα Φεραίου

Με 2-0 κέρδισε ο Ν.Π.Σ. Βόλος τον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο της Νεάπολης στο εναρκτήριο ματς της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παρά την έντονη βροχόπτωση που είχε προηγηθεί, ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε κρατήσει νερό, αλλά σίγουρα ήταν γλιστερός.

Στο 18’ οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να προηγηθούν σε φάση με υποψία εις βάρος τους φάουλ, αφού ο Ηλιόπουλος κέρδισε με μάλλον αντικανονικό τρόπο την μπάλα (πήγε με τα δύο πόδια) από τον Σπαθή, που έμεινε τραυματίας στο έδαφος και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντεντάκης απέφυγε τον Γκάγκα, που έχασε την ισορροπία του και με αριστερό σουτ νίκησε τον Παπαγιάννης για το 1-0.

Στο 66’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν στρώθηκε η μπάλα στον Δημόπουλο μετά από φάουλ και κομπίνα των Πίτου Γκαρσία και Πέντα, οι οποίοι ήταν πάνω στην μπάλα, και ο υψηλόσωμος Έλληνας στόπερ με δυνατό αριστερό σουτ, που πέρασε από πολλά πόδια, σημείωσε με … περιπετειώδη τρόπο το τελικό 2-0.

Από κει και πέρα ο Παπαγιάννης γλίτωσε το 3-0 στις προσπάθειες των Ηλιόπουλου και Καμπαγέρο στο 77’ και το 80’ (ειδικά στη δεύτερη περίπτωση ο γκολκήπερ του Ρήγα ήταν εντυπωσιακός), ενώ γενικότερα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν.

Στις δηλώσεις του ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να κερδίσει τα επόμενα ματς εντός έδρας, για να αυξήσει τις πιθανότητές της για σωτηρία, που αυτή τη στιγμή είναι εις βάρος της, ενώ μίλησε με καλά λόγια για τον αντίπαλο, κάτι που ανάγκασε τον Φεράντο, τεχνικό των γηπεδούχων να τον ευχαριστήσει. Ο 37χρονος Ισπανός επισήμανε παράλληλα ότι ο Ν.Π.Σ. είχε τον έλεγχο, αλλά έλειπε σε κάποιες περιπτώσεις η τελική πάσα, ενώ συπλήρωσε πως θέλει η ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη, για να φτάσει στον στόχο της κατάληψης της πρώτης θέσης. 

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (53’ Σαλαμούρας), Πέντα (71’ Ντόσης), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (71’ Πιαστόπουλος), Ηλιόπουλος (80’ Μηλιώτης)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής (79’ Λάμπρου), Γκάγκας, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Κυριάκος, Παπακώστας (67’ Γεωργατζής), Τσιώλης, Τζοβάρας, Τσελεπής

 

Last modified onSaturday, 13 January 2018 17:19