noodles volos banner

Αρέσει ο Βούλγαρος στη Νίκη, δεν ήρθε ο ξένος

Γκάγκαλης (αριστερά) και Πούφλης (δεξιά με σκυμμένο κεφάλι) στην προπόνηση της Νίκης Β. Γκάγκαλης (αριστερά) και Πούφλης (δεξιά με σκυμμένο κεφάλι) στην προπόνηση της Νίκης Β.

Από Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις στη Νίκη για νέες μεταγραφές, όπως όλα δείχνουν, και αφού περάσει το παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό. Στην προπόνηση της Πέμπτης (11/1) δεν ήρθε τελικά ο ξένος, για τον οποίον υπήρχε αρχικά πληροφόρηση από κύκλους της διοίκησης, αφού ναι μεν  υπήρξε πρόταση για υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή, που πέρασε από την ΑΕΚ σε Γ’ και Β’ Εθνική και η θέση του είναι αμυντικός χαφ, αλλά έχει ένα διάστημα αποχής από τα γήπεδα και η Νίκη θέλει πιο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Κατά τα άλλα, στις προπονήσεις ο Βούλγαρος ακραίος ποδοσφαιριστής δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και θα αποκτηθεί, ενώ σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο νεαρούς Έλληνες προορίζονται για εναλλακτικές λύσεις. Ο ένας λέγεται Βαγγέλης Γκάγκαλης και είχε παρουσία στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ έπαιζε στο τοπικό του Πειραιά με τον Αίαντα Σαλαμίνας, έχοντας καταγωγή από την Καβάλα. Μπορεί δε να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά είτε σε πιο αμυντικό ρόλο είτε σε πιο προωθημένο. Ο δεύτερος λέγεται Κλέων Πούφλης, ήταν στην Κ19 του ΠΑΟΚ και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ιάλυσου Ρόδου, έχοντας μία συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα, ο Ντινιωτάκης, που είναι μία σίγουρη και ποιοτική λύση, θα παίξει για έναν τελευταίο αγώνα με τον Μυλοπόταμο και θα έρθει στη Νίκη. 

Last modified onThursday, 11 January 2018 20:55