Logo
Print this page

Περιμένει τα δελτία των "νέων" ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της κυριακάτικης (14/1, 15:00) αναμέτρησης του κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας, για την 15η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Λάκης Μπακάλης κι οι συνεργάτες του βλέπουν σιγά - σιγά το κλίμα στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων" να αλλάζει, ύστερα από τις θετικές διοικητικές εξελίξεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν στη διάθεσή τους να προπονούνται με καλή διάθεση και πολλή όρεξη, πράγμα που, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας, φέρνει και βελτίωση στο αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού, εντύπωση που έχει δημιουργηθεί από την εικόνα των προπονήσεων. Βέβαια, αυτό επιβάλλεται να αποτυπωθεί στο χορτάρι και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Οιχαλία σε τρεις μέρες από σήμερα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μοιάζει ιδιαίτερα δυνατός στο γήπεδό του, κάτι που δεν αγνοούν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, πάντως, είναι αισιόδοξοι για την προσεχή αναμέτρηση, μιας που αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και "καθαροί" από κάρτες, μέχρι στιγμής. Μοναδικό θέμα που εκκρεμεί είναι η παρουσία των νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα εκδοθούν έγκαιρα τα δελτία τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ενδέχεται να ξεκαθαρίσει η παρουσία των Ρόκα, Διβανέ και Καμπλιώνη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής, καθώς έως τότε έχει τεθεί το "deadline" αναμονής των δελτίων τους στο Βόλο. Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του ποδοσφαιριστή Σάββα, ο οποίος σίγουρα μένει εκτός πλάνων, ενόψει Οιχαλίας, καθώς δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα απραξίας από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με την πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα Λάρισας, στη Football League, απαραίτητη προϋπόθεση, στο πλαίσιο του κανονισμού που ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν το δρομολόγιο "επαγγελματική κατηγορία - ερασιτεχνική κατηγορία". Τέλος, κανένα θέμα δεν υπάρχει με τη συμμετοχή του Κλεβί Κόλα, ο οποίος είναι κανονικά στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη από την περασμένη αγωνιστική, στην οποία μάλιστα αγωνίστηκε για περίπου έξι λεπτά (στο ματς με Βελούχι στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή, νίκη του Ολυμπιακού με 2-0).

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προπονείται μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι, όταν και το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων θα ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για τον Νομό Τρικάλων.

Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων

Δύο ακόμα μεταγραφές προανήγγειλε, το απόγευμα της Τετάρτης, στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών των ερυθρολεύκων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, με τους υπόλοιπους ιθύνοντες της ομάδας, πάντως, να τηρούν "σιγή ιχθύος", όσον αφορά τα ονόματα των "εκλεκτών".

Πάντως, στο στρατόπεδο της βολιώτικης ομάδας, οι διοικούντες δεν έχουν τη διάθεση να "βιαστούν" για τις τελευταίες μεταγραφικές επιλογές τους. Εκείνοι, σε συνεργασία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Τσεκούρα, βοήθησε πολύ, προκειμένου να "κλείσουν" κάποιες από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, και τον προπονητή, Λάκη Μπακάλη, "χτενίζουν" την αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις, καθώς είναι κοινώς αποδεκτό πως η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κρύβει πολλές "παγίδες".

Last modified onThursday, 11 January 2018 23:05
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]