noodles volos banner

Αλεξίου: "Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τη Νίκη"

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο παίκτης - προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου, σχετικά με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Νίκη και τον επόμενο στη Νεάπολη, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος - Τί απάντησε σε αυτούς που υποστηρίζουν πως ο Ρήγας "σκυλιάζει" στον αγωνιστικό χώρο, όταν παίζει κόντρα στη Νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τη Νίκη την περασμένη Κυριακή και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

"Η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση. Με τη Νίκη κάναμε την προσπάθειά μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση. Είμαστε ένα νέο σύνολο, επηρεαζόμαστε πιο εύκολα κι είναι λογικό η ψυχολογία μας να έχει "πέσει" αισθητά, λόγω της βαθμολογικής μας θέσης. Το σημαντικό, όμως, είναι πως συνεχίζουμε να έχουμε όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις. Είμαστε όλοι εκεί, δε χάνουμε το κέφι μας και όλοι μαζί συμφωνήσαμε πως πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Επαναλαμβάνω πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά οι παλιότεροι στο ρόστερ προσπαθούμε να ελαφρύνουμε τους νεότερους και να τους τονώσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όσο μαθηματικά είμαστε εντός στόχων, θα παλεύουμε".

Για τις συζητήσεις περί υπερβάλλοντα ζήλου του Ρήγα όταν αγωνίζεται κόντρα στη Νίκη:

"Μία ομάδα σαν τον Ρήγα, η οποία είναι μέτριας δυναμικότητας, προσπαθεί να "χτυπήσει" όλα τα τοπικά ντέρμπι. Κάθε παίκτης μας θέλει να αναδειχθεί σε τέτοια ματς. Βγάζει πάθος στο γήπεδο, έχει 100% συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Τολμώ να πω πως κόντρα σε ομάδες όπως το Βελούχι, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη συγκεκριμένη ομάδα, δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι, όσο στα παιχνίδια κόντρα σε Νίκη ή Ολυμπιακό. Έτσι την "πατάμε" και τις περισσότερες φορές, κόντρα σε ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. Δε δείχνουμε τη δέουσα προσοχή και χάνουμε βαθμούς. Ενώ στα ματς κόντρα στις πιο ιστορικές ομάδες, έχουμε καλύτερη αγωνιστική παρουσία κι έχουμε πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή. Με τις τοπικές μεγάλες ομάδες, όλα τα παιδιά μας θέλουν να δείξουν πράγματα στο γήπεδο και αποδίδουν καλά. Ακόμα και κόντρα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττηθήκαμε με 3-0, είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τη Νίκη, ούτε με κανέναν αντίπαλο. Απλώς, έτσι λειτουργούμε".

Για το ματς κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος την ερχόμενη Κυριακή:

"Την Κυριακή ερχόμαστε αντιμέτωποι με την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως την κάναμε και στον πρώτο γύρο. Να παίξουμε συντηρητικά, με έμφαση στην άμυνά μας και τις αντεπιθέσεις. Μας ταιριάζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα παλέψουμε, με όσες πιθανότητες έχουμε, να πάρουμε κάτι από το ματς που έρχεται. Στόχος μας, από 'δω και πέρα, είναι να παίρνουμε πόντους. Κάθε πόντος είναι ευπρόσδεκτος".

Last modified onThursday, 11 January 2018 13:09