noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: Είμαστε δύσκολοι στο γκολ και αργοί

Ιδιαίτερα προβληματισμένος φάνηκε ο Λάκης Μπακάλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς Γ.Σ.Α.-Ολυμπιακός Β., τονίζοντας τις μεγάλες αδυναμίες του φετινού Ολυμπιακού Βόλου, που είναι η αστοχία αλλά και η έλλειψη ταχύτητας. Μάλιστα ανέφερε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη για τους ερυθρόλευκους.

Ειδικότερα, η τοποθέτηση του κ. Μπακάλη ήταν η εξής:

«Κακό φεγγάρι για τον Ολυμπιακό. Όταν δεν έχεις τύχη,  δεν μπορείς να περιμένεις  αποτέλεσμα ούτε να έχεις συνέχεια σαν ομάδα. Αγωνιστικά, σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού άλλοτε ορθόδοξα, άλλοτε ανορθόδοξα.

Σίγουρα αν δεν κάνεις δυο- τρεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Αλμυρός στην πρώτη επίσκεψη που είχε στην περιοχή, έκανε το γκολ. Μια φάση, που δεν καταφέραμε να την απομονώσουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πίσω καλοί και είχαμε δυο-τρεις  κλασικές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο Αλμυρός δεν έφτασε στην περιοχή μας κι εκεί είχαμε δυο- τρεις φάσεις να πετύχουμε το τέρμα, αλλά κι εκεί δεν είχαμε την καλή τελική προσπάθεια, ένα πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήμασταν για ακόμη μία φορά δύσκολοι στο γκολ, δύσκολη η συνέχεια για την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στον Αλμυρό για την πολύ καλή, εξαιρετική πορεία που κάνει και εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να βρει τουλάχιστον αγωνιστικά την οικογένεια του Ολυμπιακού πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη».

Παράλληλα ο κ. Μπακάλης απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε σχολίασε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού Βόλου σημειώνοντας: «Δεν ανέφερα και τον αργό ρυθμό που έχουμε ως ομάδα. Δεν έχουμε ταχύτητα να τελειώνουμε γρήγορα τις φάσεις. Αργήσαμε πολύ να τελειώσουμε τις αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να μην τις τελειώσουμε και καλά. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που ήταν πιο γρήγορος. Έχουμε πρόβλημα στην ταχύτητα. Θέλουμε δυο-τρεις προσθήκες με γρήγορους παίκτες. Έχουμε 15 ημέρες να δούμε με τη διοίκηση τι πρέπει να κάνουμε».

Last modified onSunday, 17 December 2017 19:41