noodles volos banner

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. για το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού

Μπορεί λίγοι να περίμεναν ότι μία αγωνιστική για το τέλος του πρώτου γύρου ο Γ.Σ. Αλμυρού θα είναι δεύτερος με έξι βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί πριν τη μεταξύ τους κυριακάτικη αναμέτρηση στο Αθ. Ραγάζος για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναμενόταν ότι οι Αλμυριώτες θα έχουν μία δυνατή ομάδα, αντίθετα οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που εκπλήσσουν δυσάρεστα.

Ο Λάκης Μπακάλης έδειξε τον δρόμο με το πρώτο διπλό κόντρα στον Οπούντιο πως η δύναμη και το πάθος, μέχρι να βελτιωθούν τα κακώς κείμενα της ομάδας, είναι τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες του.

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός γυρίζει γρήγορα ως αντίπαλος στον Αλμυρό για ένα νέο ματς ζωής ή θανάτου μετά το ρεπό της ομάδας, αφού σε περίπτωση που κερδίσει η Θήβα και δεν πάρει το τρίποντο ο Ολυμπιακός Β., τότε οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν Χριστούγεννα κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Σήμερα (16/12) το πρωί έγινε μία τελευταία προπόνηση για τον Ολυμπιακό Β. και μετά απ’ αυτή ανακοινώθηκε η 21μελης αποστολή, στην οποία βρίσκεται ο Βαρούχας, ο οποίος θα είναι πιθανότατα και στη 18αδα που θα επιλεγεί, με την προοπτική ότι θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα και με τις ανάγκες του αγώνα και αν χρειαστεί το πολύ για ένα εικοσάλεπτο. Σημαντική είναι και η επιστροφή του Θέου μετά την τιμωρία του από τη διοίκηση και είναι πιθανόν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, αφού ο Λάκης Μπακάλης υπολογίζει στις προσωπικές του ενέργειες. Φυσικά, απών θα είναι ο Ανδρέας Κόκκας.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους Αλαμάνη, Βαρούχα, Βασίλιεβιτς,  Γελαδάρη, Ευθυμιάδη,  Θέο, Καραγκιολίδη, Καραμπά, Καράμπελα, Καρβούνη, Κόκα Δ., Κούτσικο,  Κραγιόπουλο, Λούγκο, Μέμμο, Νόνη, Παπαϊωάννου,  Σέττο,  Σεχολάρι, Σκανδάλη και Τόσκα.

Ο Μαμασούλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, που θα διευθύνει την αναμέτρηση, είναι ένας άπειρος διαιτητής, ο οποίος έχει μόνο επτά ματς στη Γ’ Εθνική.

Last modified onSaturday, 16 December 2017 14:37