noodles volos banner

Τα είπαν …οικογενειακά στον Γ.Σ. Αλμυρού πριν τον Ολυμπιακό

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή  (15/12) η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου εντός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε τακτική κι ανάλυση του αντιπάλου, τον οποίο ο Κώστας Σταματίου γνωρίζει καλά, καθώς ο ίδιος ο τεχνικός του ΓΣΑ έχει παρακολουθήσει τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται αρκετές φορές, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αμέσως μετά την προπόνηση, σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα μετέβη σε γνωστή καφετέρια του Αλμυρού, στην οποία παρευρέθησαν και οι διοικούντες του συλλόγου. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε οικογενειακό κλίμα και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, δύο 24ωρα πριν την σημαντική αναμέτρηση που έρχεται την Κυριακή.

Άπαντες συμφώνησαν πως η ομάδα τους μπορεί να πάρει τη νίκη, κόντρα στον Ολυμπιακό που θα είναι και η όγδοη φετινή για τους Αλμυριώτες, η οποία θα τους βρει μόνους τους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Στο κομμάτι των απουσιών, εκτός πλάνων τίθεται για μία ακόμη φορά ο τραυματίας Χρήστος Χολέβας, ενώ ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Σαββίδη. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος των κυανόλευκων αποκόμισε έναν τραυματισμό στον προσαγωγό, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Αμβρυσσέα εκτός έδρας και αντικαταστάθηκε. Ο ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενόψει Κυριακής, αλλά η παρουσία του στο αρχικό σχήμα κρίνεται"50-50" κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδα του Αλμυρού είναι διαθέσιμοι και θα είναι κανονικά στην αποστολή.