noodles volos banner

Με Μένιο Θεολόγη στην αποστολή η Νίκη Β.

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κυριακή (17/12) τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του της Γ' Εθνικής και θέλει μόνο το "τρίποντο", προκειμένου να κλείσει με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο έναν μέτριο πρώτο γύρο για αυτήν στο πρωτάθλημα.

Ο Μένιος Θεολόγης ήταν η ευχάριστη είδηση στην προπόνηση των κυανόλευκων σήμερα Παρασκευή (15/12), καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή, ωστόσο η τεχνική ηγεσία θέλει να τον δει και το Σάββατο, για να αποφασίσει αν θα ξαναπαίξει βασικός ή θα μείνει στον πάγκο, αφού λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Διγενή Νεοχωρίου έμεινε πίσω. Σίγουρη είναι η απουσία του Σεραφείμ Μωϋσίδη την Κυριακή, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς κόντρα στον Διγενή και θα εκτίσει την ποινή του. 

Βάσει των παραπάνω, το αρχικό σχήμα που κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξουν οι Ξηροφώτος-Μπούις στο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι με τον Τζήμα ή τον Θεολόγη κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα τον Γενιτσαρίδη, αριστερά τον Δημολιό και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καρτσαμπά και Βέργο. Ο δεύτερος θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα μετά από δύο αγώνες, εκ των οποίων στον πρώτο δεν αγωνίστηκε καθόλου και στον δεύτερο μπήκε αλλαγή.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντόλγκι και Μέτσε, μπροστά από αυτούς σε ρόλο επιτελικού χαφ ο Ιορδανίδης, ο οποίος θα έχει δεξιά του τον Γιάκοφλεβ κι αριστερά του τον Μπάιριτς, με τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές να εναλλάσσονται. Τον ρόλο του μοναδικού προωθημένου επιθετικού θα έχει ο Χρήστος Τζιώρας.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά πως δε θα έχουν εύκολη αποστολή, κόντρα σε μία  οποία, μάλιστα, έχει να χάσει από τις 8 Οκτωβρίου (αντίπαλος ο Αμβρυσσέας εκτός έδρας με τελικό σκορ 3-1), μετρώντας εννιά αγώνες πρωταθλήματος αήττητη και έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Όπως και να 'χει, η ομάδα των Μπούις - Ξηροφώτου θέλει αποκλειστικά τη νίκη που θα διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις, αλλά και που θα είναι ουσίας, αφού έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί κακό κλίμα εξαιτίας της μετριότατης αγωνιστικής πορείας και εσωστρέφεια στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που ζητούν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Φυσικά, άπαντες είναι προετοιμασμένοι και για τις αντιδράσεις της κερκίδας.

Η Νίκη μέχρι στιγμής στο γήπεδό της έχει χάσει οκτώ βαθμούς, όλοι από ομάδες της Μαγνησίας (ισοπαλία με Ολυμπιακό Β. και ήττες από Ρήγα Φεραίο και Γ.Σ. Αλμυρού) και περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν.

Φυσικά, μετά το κυριακάτικο ματς, ακόμη κι αν  φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα για τη Νίκη, είναι πιθανό έχουμε αλλαγές, αλλά όλα αυτά αφορούν μία συζήτηση που θα ανοίξει μετά απ’ αυτό το παιχνίδι.

Τρίτη καλύτερη επίθεση εκτός έδρας ο Αστέρας Ιτέας

Από τον Αστέρα θα λείψει ο βασικός έμπειρος αμυντικός Γιώργος Πανάκης, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τη Θήβα με απευθείας κόκκινη και ο οποίος έχει παίξει και στα 11 ματς που έχουν δώσει οι φιλοξενούμενοι, απουσιάζοντας στο ματς του Πανθεσσαλικού για πρώτη φορά. Νο 1 κίνδυνος για τη εστία της Νίκης είναι ο 25χρονος Λαμιώτης επιθετικός Χρήστος Αλεξίου, που έχει βάλει τα επτά από τα 19 γκολ της ομάδας του και ήταν πέρσι στην Ιστιαία, ενώ ο Αλβανός Τζόι Σεΐτι έχει βάλει άλλα πέντε, παίκτης που προέρχεται από τον Αήττητο Σπάτων .

Ο νεοφώτιστος Αστέρας Ιτέας είναι μία ομάδα που έχει το γκολ εκτός έδρας, αφού έχει σημειώσει εννιά τέρματα, με τα πέντε βέβαια να μπαίνουν κόντρα στον Αχιλλέα στα Φάρσαλα. Αυτή η επίδοση είναι η 3η καλύτερη στον όμιλο μετά τον Ν.Π.Σ. Βόλος και τη Θήβα και ακριβώς ίδια είναι και η σειρά και για τη συνολική επιθετική παραγωγικότητα, αφού η Νίκη μπορεί κι αυτή να έχει 19 γκολ, όπως και ο αυριανός της αντίπαλος, αλλά τα τρία είναι στα χαρτιά με τον Οπούντιο.

 

 

Last modified onSaturday, 16 December 2017 00:18