noodles volos banner

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται όλοι στη Νίκη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες στο «στρατόπεδο» της Νίκης Βόλου, με τους ιθύνοντές της στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, μετά και το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Οιχαλία με τον Διγενή Νεοχωρίου.   

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, παρά το γεγονός ότι δεν προχωρά σε επίσημες ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις, μόνο... "αδρανής" δεν παραμένει, καθώς οι τελευταίες μέρες γι’ αυτήν είναι μέρες σοβαρής περισυλλογής, συνεχών συζητήσεων και προεργασίας για οριστικές αποφάσεις στο άμεσο μέλλον, με συνέπεια να φαίνεται αρκετά πιθανό ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Κι όταν λέμε άμεσο μέλλον εννοούμε τις μέρες που θα ακολουθήσουν μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό, καθώς εκτιμήθηκε ότι μέχρι την Κυριακή δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για αλλαγές κι ότι δε χρειαζόταν αποφάσεις εν θερμώ, με την ομάδα να πηγαίνει ως έχει για την τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Οι διοικούντες της Νίκης αφουγκράζονται πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας και σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση των οργανωμένων αναγνωρίζουν ότι έχουν δίκαιο σε πολλά, αλλά όχι σε όλα. Παράλληλα, παρακολουθούν προσεκτικά την πορεία του αγωνιστικού τμήματος, όντας έτοιμοι να παρέμβουν και να αλλάξουν πράγματα το κατάλληλο χρονικό σημείο.

Μέσω των παραπάνω, γίνεται εμφανές πως το "τελεσίγραφο" που δόθηκε στους Μπούις και Ξηροφώτο, πριν μερικές μέρες, δεν ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό "τρικ" και δεν έχει μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων που έχουν τα ηνία. 

Περιμένουν πρόστιμο για το μπουκάλι στην Οιχαλία

Εν τω μεταξύ πρόστιμο αναμένουν στη διοίκηση για το μπουκάλι που πετάχτηκε στο ματς με τον Διγενή στα Τρίκαλα, αφού γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Δυστυχώς όμως για τέτοιες περιπτώσεις πρόστιμα δεν υπάρχουν για την προκλητική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών, όπως ο Σκόνδρας, που πήγε μπροστά στους οπαδούς της Νίκης μετά το γκολ που σημείωσε και τους έκανε χαρακτηριστική παρατεταμένη χειρονομία να σωπάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση με πέταγμα του μπουκαλιού. 

 

Last modified onWednesday, 13 December 2017 23:03