noodles volos banner

Οριακό και το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού για τον Ολυμπιακό Β.

Πήραν τις απαραίτητες ανάσες οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά το προγραμματισμένο ρεπό στο πρωτάθλημα την Κυριακή, ενώ και σήμερα Τρίτη (12/12) είχαν το εβδομαδιαίο ρεπό τους.

Επομένως επιστρέφουν αύριο Τετάρτη (13/12) στο γήπεδο, κι αφού ήδη έχουν προπονηθεί αυτή τη βδομάδα τη Δευτέρα, με ορίζοντα το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή.

Το ευχάριστο είναι ότι θα προπονηθεί ο Βαρούχας, αλλά η τεχνική ηγεσία θέλει να δει σε τι κατάσταση θα είναι μετά την απουσία του από τις εκδηλώσεις της ομάδας από τις 27 Νοεμβρίου και μετά λόγω μίας επέμβασης που έκανε και αν τον έχει επηρεάσει η απραξία των δύο και πλέον βδομάδων, με το τελευταίο παιχνίδι του μεσοεπιθετικού των ερυθρολεύκων να είναι στις 26 Νοεμβρίου με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο. Σίγουρα υπάρχει μία επιλογή παραπάνω με την επιστροφή Γιώργου Θέου εδώ και μία βδομάδα, μετά τη λήξη της τιμωρίας του από τη διοίκηση λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ σε ό,τι αφορά τον Καραμπά έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και είναι απόλυτα υγιής μετά τον τραυματισμό του πριν το ματς στο Μαρτίνο, στο οποίο δεν αγωνίστηκε.

Το διπλό επί του Οπούντιου με 0-1 στο παρθενικό ματς του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα έφτιαξε το κλίμα, αλλά σίγουρα τα πράγματα εξακολουθούν να κινούνται σε τεντωμένο σχοινί, με την έννοια ότι μετά και τα αποτελέσματα της 12ης μέρας του 4ου ομίλου, κατά την οποία ο Ολυμπιακός Β. δεν μπόρεσε να διεκδικήσει βαθμούς, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται 7η θέση, την τελευταία δηλαδή που χαρίζει τη σωτηρία, ενώ η απόσταση με τη Θήβα , που βρίσκεται στην 8η θέση, δηλαδή κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, είναι μόλις στον έναν πόντο. Μάλιστα οι Θηβαίοι φιλοξενούν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας τον Ρήγα Φεραίο και σίγουρα κανείς στον Ολυμπιακό Β. δε θέλει να σκέφτεται ότι θα κάνουν Χριστούγεννα κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, επιδιώκοντας ένα δεύτερο συνεχόμενο διπλό στον Αλμυρό, με το ματς να έχει κι αυτό για τους παραπάνω λόγους οριακό χαρακτήρα.

Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τα επεισόδια στο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο Πανθεσσαλικό, δεν υπάρχει ακόμη κλήση της ομάδας από την Πειθαρχική Επιτροπή και αυτή δε γίνει για την επόμενη βδομάδα, τότε η υπόθεση θα εκδικαστεί από το νέο έτος.