noodles volos banner

Χάρηκαν μόνο για το ΝΑΙ της Δήμητρας στο Βελεστίνο

Η έδρα συνεχίζει να πληγώνει τον Ρήγα Φεραίο, που δεν μπόρεσε να νικήσει σε ματς-τελικό τον Αχιλλέα Φαρσάλων, φέρνοντας λευκή ισοπαλία (0-0) με την ομάδα του Τάκη Παραφέστα, η οποία παρουσιάστηκε πεισμωμένη μετά τον διασυρμό της από τον Αστέρα Ιτέας και έκανε τη ζημιά στους Βελεστινιώτες.

Μπορεί όμως τα χαμόγελα να μην ήρθαν για αγωνιστικούς λόγους και το τελικό αποτέλεσμα να προκάλεσε αρκετή στεναχώρια, όμως περίσσευαν για όσα έγιναν πριν τη σέντρα του ματς. Ο λόγος είναι ότι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός του Ρήγα Φεραίου, Σπύρος Γκάγκας, λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση πήγε στην κερκίδα και έκανε πρόταση γάμου στη αγαπημένη του Δήμητρα Ντόντου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, η οποία είπε το ΝΑΙ ενώπιον όλων των φιλάθλων, αφού πρώτα ο Σεσκλιώτης ποδοσφαιριστής γονάτισε και πρόσφερε ένα δαχτυλίδι στη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του. Στο σκηνικό πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και οι συμπαίκτες του Σπύρου, που κρατούσαν ένα πανό, που έγραφε «Θα με παντρευτείς;».

Κι ενώ στις εξέδρες είχαμε προαναγγελία γάμου, στον αγωνιστικό χώρο ο Ρήγας ξαναπήρε μία ακόμη φορά διαζύγιο με το γκολ, μένοντας στο μηδέν για πέμπτο ματς φέτος και φέρνοντας το τέταρτο 0-0, που τείνει να γίνει το αγαπημένο του σκορ.

Ουσιαστικά, σε μία μέτρια εμφάνιση, αλλά χωρίς να δεχθεί τη μεγάλη απειλή από τον αντίπαλό του, οι Βελεστινιώτες σπατάλησαν τις δύο μεγάλες φάσεις που δημιούργησαν και πλέον στην έδρα τους έχουν απολέσει συνολικά σε πέντε αγώνες 10 βαθμούς με δύο ήττες από Ν.Π.Σ. Βόλος με 2-3 και Βελούχι με 1-2 και δύο ισοπαλίες με 0-0 κόντρα σε Αστέρα Ιτέας και Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ επικράτησαν μόνο του Οπούντιου Μαρτίνου με 2-1.

Ο Ρήγας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 18’, όταν από ωραίο συνδυασμό Νασιακόπουλου, Τσιώλη και Χατζηαθανασίου, ο τελευταίος έκανε τον γύρισμα για τον Τσελεπή, που χρειαζόταν απλώς με τον οποιονδήποτε τρόπο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά έκανε «τσαφ». Επίσης, στο 54’ ο Ρήγας έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Κουτσοκέρα, που έκανε εκπληκτική απόκρουση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Τζοβάρα μετά από μπαλιά του Νασιακόπουλου και από κει και πέρα το παιχνίδι πήγε … σβηστά στη λευκή ισοπαλία.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής (88' Ράπτης), Αλεξίου, Χατζησταμάτης (55' Παπακώστας), Νασιακόπουλος, Τσιώλης (66' Τζέκα), Τσελεπής, Τζοβάρας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσοκέρας, Κούλπας, Κουρούμαλος, Τλούπας, Οικονόμου (18' λ. τρ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Συράκος (79' Καραγκούνης), Μίχος (87' Κόλα), Βούλγαρης (70' Αναγνώστης)

*Η φωτογραφία είναι το Mousikovagoni.gr

Last modified onMonday, 11 December 2017 00:31