noodles volos banner

Επικράτησε άνετα με 5-1 του Βελουχίου ο Ν.Π.Σ. Βόλος

Άνετα νίκησε το Βελούχι ο Ν.Π.Σ. Βόλος με 5-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το Σάββατο (9/12).

Ο Πίτου Γκαρσία στο 25’ σέντραρε από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι και ο Μάντζης με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0, αφού την κεφαλιά του αρχικά απέκρουσε ο πορτιέρε του Βελουχίου, Ρεσίτης, αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει το ίδιο στο πλασέ του κυανέρυθρου επιθετικού από απόσταση αναπνοής.

Στο 27’ ο Ζέρης εκμεταλλεύτηκε την κακή απόκρουση της αντίπαλης άμυνα σε σέντρα-σουτ του Πίτου Γκαρσία και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-0. Στο 31’ οι γηπεδούχοι έβαλαν και τρίτο γκολ με αριστερό σουτ του Πιαστόπουλου εκτός περιοχής, που κόντραρε ελαφρώς σε αμυντικό, χωρίς να αλλοιωθεί πολύ η πορεία της μπάλας, που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Βελουχίου. Επτά λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ του Πέντα στο αριστερό του παραθυράκι είχαμε το 4-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ν.Π.Σ. χαλάρωσε και το Βελούχι μείωσε στο 70’ με θαυμάσιο διαγώνιο πλασέ του Μπακαλίδη, που έδωσε και ύψος στην μπάλα, στέλνοντας την στο αριστερό πλαϊνό δίχτυ (4-1). Την  κάθετη πάσα έδωσε στον σκόρερ ο Κακάβας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Δημόπουλου μετά από κόρνερ του Ντόση στο 75’ και το 5-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον διαιτητή Παυλίδη να σφυρίζει τη λήξη λίγο πριν το 90’.