noodles volos banner

Επαναξιολόγηση του ρόστερ στον Ολυμπιακό Β.

Με τον Ολυμπιακό Β. να κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με τους ερυθρόλευκους να έχουν μόνο ένα ματς μέχρι το τέλος του έτους και συνάμα του πρώτου γύρου, είναι φυσικό η συζήτηση να περιστρέφεται και γύρω από τις όποιες διορθωτικές κινήσεις, είτε αυτές αφορούν  σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είτε προσθήκες.

Αυτό που θέλει η διοίκηση, που δέχεται εισηγήσεις για αλλαγές, είναι να γίνει μία επαναξιολόγηση του ρόστερ, αφού ήρθε νέος προπονητής στην ομάδα και ενδεχομένως να υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό, που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και να μην είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Λούγκο, που έβγαλε 90λεπτο στο τελευταίο ματς στο Μαρτίνο στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, ενώ είχε άλλες μόλις δύο συμμετοχές ως αλλαγή στο 74’ και το 89’. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι αν ήταν να γίνει μεγάλης έκτασης ξεσκαρτάρισμα, θα έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει, αλλά η έλευση ενός νέου τεχνικού επέβαλε να μείνουν όλοι οι παίκτες και να κριθούν, καθώς ο κ. Μπακάλης μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για κάποιους απ’ αυτούς.

Βέβαια, δεν είναι τυχαία και η πορεία της ομάδας και σίγουρα κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δείχνουν πως δεν έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην πίεση του Ολυμπιακού Β. και δεν έχουν παραστάσεις ομάδων ανάλογου βεληνεκούς. Πάντως, όπως είναι γνωστό για τον Λάκη Μπακάλη, δεν είναι γενικότερα υπέρ των πολλών αλλαγών και θέλει να υπάρχει ένας κορμός, κάτι που έκανε και στον Ρήγα Φεραίο και λειτούργησε αυτό υπέρ της ομοιογένειας. Ο κύριος στόχος πάντως είναι να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη με τον Γ.Σ. Αλμυρού σε δέκα μέρες και από κει και πέρα θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις. 

 Από Δευτέρα τελικά ο Βαρούχας

Κατά τα λοιπά, το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε και ο Βαρούχας, όχι όμως για να γυμναστεί, αφού δεν του το επιτρέπει ο γιατρός. Αντίθετα, του συνέστησε να μπει από τη νέα βδομάδα στο γήπεδο, οπότε εξακολουθεί να είναι απών και για την Παρασκευή (8/12) και για το Σάββατο, ενώ την Κυριακή δίνεται ρεπό και όλοι θα επιστρέψουν στις επάλξεις τη Δευτέρα.

 

Last modified onFriday, 08 December 2017 10:53