noodles volos banner

Το απόλυτο των συμμετοχών ο Βασίλιεβιτς

Ένα ματς απομένει, για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός Β., καθώς έχει να αντιμετωπίσει την 13η αγωνιστική τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα 22 παίκτες και απ’ αυτούς μόνο ο Βασίλιεβιτς (φωτό) έχει το απόλυτο των συμμετοχών, με τον Σέρβο μέσο να έχει αγωνιστεί και στα έντεκα ματς της ομάδας του, όλες ως βασικός, έχοντας γίνει αλλαγή τρεις φορές.

Ακολουθούν τρεις ποδοσφαιριστές με δέκα συμμετοχές, οι Τόσκας (10 φορές βασικός και μία φορά έγινε αλλαγή), Νόνης (10 φορές βασικός και έχει γίνει δύο φορές αλλαγή), Δήμος Κόκας (τις 9 βασικός με εννιά ενενηντάλεπτα) και Σεχολάρι (τις επτά βασικός).

Εννιά συμμετοχές έχουν οι Ανδρέας Κόκας, Κραγιόπουλος, Καραμπάς (και οι τρεις ξεκίνησαν πάντα ως βασικοί), Θέος (8 στην ενδεκάδα), Βαρούχας (6 φορές ξεκίνησε), Σέττος και Καράμπελας, με τους δύο τελευταίους να επιλέγονται για το βασικό σχήμα πέντε και τέσσερις φορές, αλλά 90λεπτο έβγαλε μία φορά μόνο ο Σέττος και καμία ο Καράμπελας.

Από κει και πέρα οκτώ ματς, χωρίς φυσικά να αντικατασταθεί, έχει ο τερματοφύλακας Καραγκιολίδης και οι Μέμμος, Ευθυμιάδης, που δεν έχουν βγάλει ολόκληρο ματς και τις περισσότερες φορές έρχονται από τον πάγκο.

Επίσης, οι Καρβούνης, Σκανδάλης έχουν έξι αγώνες, ο Γελαδάρης πέντε, ο Κούτσικος τρεις, όσους και ο Λούγκος (έβγαλε 90λεπτο στο τελευταίο ματς στο Μαρτίνο, ενώ είχε άλλες δύο συμμετοχές ως αλλαγή στο 74’ και το 89’). Τέλος, δύο φορές αγωνίστηκε ο Αλαμάνης και μία ο Παπαϊωάννου.

Δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο τρίτος γκολκήπερ Κωνσταντίνου, ο Αγγελής, ο Ζάχος, ο Πλουσής, ο Σιγαλάκος και ο Μπέικος, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Πατσής για τον Ρήγα Φεραίο, Χατζόγλου για τον Αγροτικό Αστέρα, όπου έκανε ήδη έξι συμμετοχές, Πολυχρονιάδης και Φραγκογιάννης για την Ιωλκό.

Τα δέκα γκολ του Ολυμπιακού Β. έχουν πετύχει οι Δήμος Κόκας, Θέος, Βαρούχας από δύο και οι Νόνης, Σεχολάρι, Βασίλιεβιτς, Μέμμος από ένα.