noodles volos banner

Αντί για διπλό στο 86', ήττα στο 88' για τον Ρήγα

Ο Τσελεπής πρωταγωνιστής σε φάση του αγώνα στο Προάστιο Ο Τσελεπής πρωταγωνιστής σε φάση του αγώνα στο Προάστιο

Μπόρεσε να αιφνιδιάσει νωρίς, αλλά όχι και να κρατήσει το υπέρ του 0-1 ο Ρήγας Φεραίος, με συνέπεια να υποστεί τη δεύτερη ήττα του μακριά από το Βελεστίνο από τον Α.Ο. Σελλάνων με 2-1, δεχόμενος δύο γκολ στην επανάληψη, ένα στην αρχή της και ένα στο τέλος της κι ενώ είχε χάσει στο 86’ μεγάλη ευκαιρία. Έτσι λοιπόν εκεί που θα μπορούσε να έρθει ακόμη ένα διπλό, ήρθε ένα ατυχές αποτέλεσμα, που πόνεσε αρκετά. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’, όταν μετά από αδύναμο γύρισμα του Χάδιαρη, ο Τσελεπής μπήκε στη φάση, πρόλαβε τον Κουτσόπουλο και άνοιξε το σκορ για τον Ρήγα. Στο 29’ ο Τσιώλης ξεπέρασε τον Κούρκουλα από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο αμυντικός των Σελλάνων δεν παράτησε τη φάση και πίεσε τον Τρικαλινό μέσο στην τελική του, με συνέπεια να χάσει αυτή σε δύναμη και ο Κουτσόπουλος να μπλοκάρει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 46' ο Μαρούδας με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη για το 1-1.

Ο Ρήγας κρατούσε το 1-1 και μάλιστα έφτασε μία ανάσα από το 1-2 στο 86', καθώς ο Τζοβάρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως νικήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο από τον Κουτσόπουλο, ο οποίος έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Τελικά αντί για το 1-2, οι Βελεστινιώτες δέχθηκαν την ψυχρολουσία στο 88', όταν ο Μετούσι έκανε τη σέντρα με τη μία και ο Υφαντής με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Στο 90+1' ο Βουκομάνοβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή με τον Παπαγιάννη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Μάττας, Τζάνης, Αρχοντής, Κουρκουλάς, Μαρούδας (84' Δανιήλ), Μετούσι, Χάδιαρης, Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Υφαντής (90+4' Γιαγιάκος)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Καρλιάμπας, Γκαγκάς, Λάμπρου, Ράπτης, Παπακώστας (59' Παπαγεωργίου), Χατζηαθανασίου (89' Τζέκα), Χατζησταμάτης, Τσελεπής (68' Νασιακόπουλος), Τσιώλης, Τζοβάρας