Logo
Print this page

Πρώτο διπλό με Νόνη για τον Ολυμπιακό Β.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου στο παρθενικό ματς του Λάκη Μπακάλη στο πρωτάθλημα με σκορ 0-1. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν από το 9ο μόλις λεπτό να προηγηθούν στο σκορ με τον Νόνη, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν κατάφεραν να τις ολοκληρώσουν επιτυχώς και να εκμεταλλευτούν τα λάθη του Οπούντιου, ώστε να αυξήσουν το σκορ και να είναι πιο άνετοι στο τέλος. Παρόλα αυτά σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε το πολυπόθητο τρίποντο και πλέον θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τον Γ.Σ. Αλμυρού στην  έδρα του δεύτερου, αφού την επόμενη Κυριακή θα κάνει το ρεπό του.

 Ο Λάκης Μπακάλης έπρεπε να ανακατέψει την τράπουλα, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο από τη διοίκηση Θέο και τους τραυματίες Βαρούχα και Καραμπά. Έτσι, παρέταξε την ομάδα με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια, με τον υψηλόσωμο πορτιέρε να επιστρέφει μετά το πειθαρχικό παράπτωμα πριν τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, Νόνη και Κραγιόπουλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Γελαδάρη δεξιά και Κόκα Δ. αριστερά στην άμυνα. Τόσκας, Λούγκος και Βασίλιεβιτς ήταν οι κεντρικοί μέσοι με τον Σέρβο να έχει πιο επιθετικές αρμοδιότητες. Στην αριστερή πτέρυγα τοποθετήθηκε ο Σέττος, στη δεξιά ο Ευθυμιάδης, ενώ σέντερ φορ ήταν ο Σεχολάρι.

 Το πρώτο ημίχρονο

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, που ήταν συγκεντρωμένοι και διαβασμένοι. Στο 9ο μόλις λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Νόνη, μετά από κάθετη μπαλιά του Βασίλιεβιτς.

Από κει κι έπειτα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που δημιούργησε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει το σκορ.

Στο 10ο λεπτό ο Λούγκος επιχείρησε  ένα ωραίο σουτ, όμως ο γκολκίπερ του Οπούντιου το απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 16ο λεπτό ο Σέττος βρέθηκε τετ α τετ, όμως και πάλι ο Μήτσιος απομάκρυνε με τα πόδια το δυνατό σουτ.

Μέχρι και το 35ο περίπου λεπτό, οι ερυθρόλευκοι πίεζαν και δημιουργούσαν φάσεις, καμία όμως δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε γκολ. Τα επόμενα δέκα και τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ρυθμός είχε πέσει, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου διατηρούσε και πάλι την υπεροχή.

Το δεύτερο ημίχρονο

Πιο δυναμικά μπήκε στην επανάληψη του παιχνιδιού ο Οπούντιος, με τον Πρέντι να επιχειρεί στο 48ο λεπτό ένα ωραίο σουτ, το οποίο όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ μέχρι το 70ο περίπου λεπτό δε σημειώθηκε κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ανούσια υπεροχή.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός Βόλου ανέκτησε δυνάμεις, μετά και τις αλλαγές του Λάκη Μπακάλη. Στο 73ο λεπτό ο Σκανδάλης έκανε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 80ο λεπτό και πάλι οι ερυθρόλευκοι πίεσαν, όταν ο Καράμπελας πέρασε τρεις παίκτες του Οπούντιου, έδωσε μπαλιά στον Μέμμο κι εκείνος έκανε ένα πολύ άστοχο σουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Λάκης Μπακάλης αποβλήθηκε από τον πάγκο του  Ολυμπιακού Βόλου για διαμαρτυρία.

Κίτρινες: Σιδέρης - Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Βασίλιεβιτς, Δ. Κόκκας, Μέμμος, Καραγκιολίδης

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Μήτσιος, Χρυσαφόπουλος, Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σιδέρης, Μπράχο (46’ Ξεζώνοτος), Τομόρι (82’ Παπανικολάου), Νούλας, Ντούνης (78’ Αγγελόπουλος), Πρέντι (87’ Ευθυμίου), Τσόφλιος

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Λούγκος, Κόκας, Δ., Βασίλιεβιτς (64’ Καράμπελας), Σεχολάρι (78’ Καρβούνης) , Ευθυμιάδης (70’ Σκανδάλης), Σέττος (56’ Μέμμος)

Last modified onMonday, 04 December 2017 10:46
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]