noodles volos banner

Έβγαλε το πρόγραμμα ο Τζιώρας, αλλά είναι ανέτοιμος

Πρόωρος τελικός είναι για τη Νίκη Βόλου το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή (26/11) στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις, έχοντας βεβαίως ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Οπούντιο, έχει μείνει πέντε πόντους μακριά από τον αυριανό της αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και με δεδομένο ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν με τον Ν.Π.Σ. Βόλος το επόμενο διάστημα και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ευνοϊκές, άπαντες πιστεύουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, μετά από τρεις αγωνιστικές που πήραν μόλις έναν βαθμό έπειτα από την ήττα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, την ισοπαλία στο βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και φυσικά το ρεπό που ακολούθησε.

Η νέα αρχή μεταφράζεται βεβαίως σε πάση θυσία επικράτηση κόντρα στο σύνολο του Κώστα Σταματίου, με τους Βολιώτες να είναι με την πλάτη στον τοίχο χωρίς υπερβολή, αλλά αυτό μπορεί να βγει σε καλό στη Νίκη, όπως συνέβη άλλωστε και στην αναμέτρηση με τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Στη Νίκη αναγνωρίζουν ότι το ρόστερ τους αντιπάλου τους απαρτίζεται από καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά στη σκέψη των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας των γηπεδούχων είναι να φέρουν το ματς στα μέτρα τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Γιάκοβλεφ δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, ούτε την Παρασκευή, και δεν ήταν καν στο Πανθεσσαλικό, με συνέπεια να κρίνεται πολύ αμφίβολος. Από την άλλη υπήρξε ένα θετικό και αυτό αφορά τον Χρήστο Τζιώρα, ο οποίος μετά το ατομικό πρόγραμμα που έκανε τις προηγούμενες μέρες, την Παρασκευή κατάφερε πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές. Έτσι λοιπόν είναι στη διάθεση των προπονητών, θα είναι στην αποστολή, αλλά είναι φανερά ανέτοιμος. Αν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή δεδομένων και δεν καταφέρει να παίξει ο Γιάκοβλεφ, τότε ο Ιορδανίδης κατά μεγάλη πιθανότητα θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα στα άκρα.