noodles volos banner

Γ. Σαββίδης: "Το άγχος η Νίκη, ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν είναι έκπληξη"

Δηλώσεις στο magnesiasports έκανε ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού, Γιώργος Σαββίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, την οποία δεν τη θεωρεί έκπληξη, αλλά και την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής. "Δύσκολο ματς, ιστορική και ποιοτική ομάδα η αντίπαλός μας" , ήταν η τοποθέτησή του για το ματς της Κυριακής, ανάμεσα στην ομάδα του και τη Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προσθέτοντας ότι αυτή θα είναι που θα έχει το άγχος,. 

Αναλυτικά ο πολύπειρος αμυντικός μέσος μίλησε:

Για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νίκη:

"Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νίκη Βόλου είναι μία μεγάλη, ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, καθώς κι εμείς είμαστε πολύ δυνατοί. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική, βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση. Θεωρώ πως το άγχος είναι ξεκάθαρα της Νίκης στο ματς της Κυριακής. Εμείς δουλεύουμε σκληρά μέσα σε αυτήν την εβδομάδα και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε, όσο το δυνατόν καταλληλότερα. Ας κερδίσει ο καλύτερος".

Για το αν ο Αλμυρός, μέχρι στιγμής, μπορεί να θεωρηθεί η "έκπληξη" του πρωταθλήματος:

"Δε θεωρώ ότι είμαστε η έκπληξη της κατηγορίας. Αντιθέτως, θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα μέχρι στιγμής. Ο Γ.Σ. Αλμυρού διαθέτει καλούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές, δίκαια έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Ο περσινός κορμός είναι πολύ καλός, οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι επίσης πολύ δυνατές. Το υλικό μας είναι εξαιρετικό, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πολλά παιδιά, από αυτά που είμαστε στο φετινό ρόστερ του Αλμυρού, έχουμε αγωνιστεί πολλά χρόνια κι έχουμε διακριθεί στις εθνικές κατηγορίες. Το περιμέναμε ότι θα είμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση".

Για την έλευση Σταματίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του:

"Βρισκόμασταν σε πολύ κακό αγωνιστικό “φεγγάρι” το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, η ψυχολογία μας είχε πέσει πολύ. Με τον ερχομό του κ. Σταματίου στην ομάδα, κάποια πράγματα άλλαξαν. Είναι ένας έμπειρος προπονητής, με πολλές παραστάσεις. Μας βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα και μέσω αυτού καταφέραμε να πάρουμε δύο συνεχόμενα τρίποντα και να ανεβούμε. Βάσει της δουλειάς που γίνεται καθημερινά, θεωρώ πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Eίμαι πολύ αισιόδοξος".

Για το πού προβλέπει ότι μπορεί να φτάσει τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Αλμυρός:

"Δε μπορώ να κάνω τέτοια πρόβλεψη, δεn μπορώ να ξέρω πού θα φτάσουμε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα κι εύχομαι στο τέλος να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ο ΝΠΣ έχει ξεφύγει αρκετά βαθμολογικά, δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά, βάσει της εμπειρίας μου, διακρίνω ότι κι εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο αγωνιστικά και είμαστε καλά, σε όλα τα επίπεδα, θεωρώ ότι θα "πλασαριστούμε" στις πρώτες θέσεις της φετινής βαθμολογίας στο τέλος της χρονιάς".