noodles volos banner

Πρόβλημα με Γιάκοβλεφ στη Νίκη

Δε φτάνει που ο Χρήστος Τζιώρας πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού, αφού ακόμη πονά λόγω του οστικού οιδήματος στην περόνη και η επιστροφή του όλα δείχνουν ότι θα γίνει τελικά την επόμενη βδομάδα, πρόβλημα στη Νίκη υπάρχει και με τον Γιάκοβλεφ.

Ο Ουκρανός επιθετικός, που είναι πολύ σημαντικός για τους κυανόλευκους, από τη Δευτέρα νιώθει ενοχλήσεις στη μέση λόγω ενός είδους ψύξης και δεν προπονήθηκε καθόλου την Τετάρτη κι ίσως αυτό να μη γίνει και την Πέμπτη. Πάντως, οι ελπίδες είναι μοιρασμένες για την Κυριακή και στην ομάδα ελπίζουν ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Σίγουρα στο απευκταίο σενάριο να λείψει ο καλύτερός της ποδοσφαιριστής για πρώτη φορά φέτος, αφού έχει αγωνιστεί και στα επτά ματς και έχει γίνει αλλαγή μόλις σε δύο στο 88’, λιγοστεύουν οι λύσεις, αν και υπάρχει η επιλογή του Ιορδανίδη για τα άκρα, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, για να παίξει στις πλευρές μαζί με τον Μπάιριτς με φορ τον Ιορδανίδη.

Κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει, ενώ συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Αναστασίου και Παπαδήμας, με τον πρώτο να είναι πιο μπροστά από τον έτερο άτυχο συμπαίκτη του και να εκφράζεται η ελπίδα ότι μέσα στον Δεκέμβρη θα μπορεί να βγάζει μέρος του προγράμματος, επιστρέφοντας υγιής μετά τη ρήξη χιαστών.

Η Νίκη έχει ένα θεωρητικά ευνοϊκό πρόγραμμα, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και στην τετράδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος φεύγει μόλις μία φορά από την έδρα της, αντιμετωπίζοντας στα Τρίκαλα τον Διγενή Νεοχωρίου, ενώ εκτός του δυνατού Γ.Σ. Αλμυρού, που έχει αποκτήσει πέντε βαθμούς διαφορά από τους Βολιώτες, αλλά με ένα ματς περισσότερο, θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΚ Βελούχι και τον Αστέρα Ιτέας.

Δύο ήττες και μία νίκη με Μπλούνα

Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή της κυριακάτικης συνάντησης με τους Αλμυριώτες, που είναι ο Μπλούνας από τη Φθιώτιδα, έχει συναντήσει τη Νίκη τρεις φορές στο παρελθόν με απολογισμό δύο ήττες (από Τύρναβο 1-0 εκτός έδρας στις 13/4/11 και από Απόλλωνα Λάρισας με 5-0 στις 25/1/17) και μία νίκη (στο Π. Μαγουλάς με τη Δόξα Κρανούλας με 1-0 στις 3/10/10).

Ραδιοφωνική παρέμβαση Ξάνθη

 Να τονιστεί, τέλος, ότι με αφορμή τη δημόσια συζήτηση σχετικά με τις οφειλές της Ερασιτεχνικής Νίκης σε δημόσιες υπηρεσίες, τηλεφωνική παρέμβαση στον Βόλος 9.86 έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιάννης Ξάνθης, ο οποίος τόνισε ότι δε θέλει να ακούσει να τον εμπλέκουν, αφού ο ίδιος δε χρωστά τίποτα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά τη φράση «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».

 

Last modified onThursday, 23 November 2017 00:18