noodles volos banner

Το οστικό οίδημα στην περόνη αφήνει πάλι εκτός τον Τζιώρα

Δυστυχώς για τη Νίκη όλα δείχνουν ότι ο Χρήστος Τζιώρας δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν μετά το ρεπό τους και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας μείνει στους 11 βαθμούς, πέντε πίσω από την ομάδα του Κώστα Σταματίου, λόγω και της απόφασης για τον αγώνα με τον Οπούντιο.

Ο φορ της Νίκης πέρα από το διάστρεμμα είχε αποκομίσει στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, στον οποίον αντικαταστάθηκε στο 19’, ένα οστικό οίδημα στην περόνη (είδος κατάγματος) και συνεχίζει να πονά. Μάλιστα τη Δευτέρα ξεκίνησε τρέξιμο και θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, με την ελπίδα να αισθανθεί καλύτερα. Επίσης να τονιστεί ότι η συμμετοχή στη 18αδα του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει και τώρα με τους Αλμυριώτες.

Το κακό είναι ότι ο Τζιώρας, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα από τα οκτώ ματς που έχει δώσει η Νίκη στο πρωτάθλημα  και συνολικά 270 λεπτά. Συγκεκριμένα έπαιξε δύο 90λεπτα με Ρήγα Φεραίο και Θήβα, με την οποία έβαλε και το μοναδικό του γκολ ως τώρα, 71 λεπτά με τον Α.Ο. Σελλάνων λόγω αποβολής του σ’ εκείνο το σημείο και 19 λεπτά με τον Ν.Π.Σ. Βόλος λόγω τραυματισμού, που τον αφήνει ως σήμερα εκτός δράσης.

Να σημειωθεί ότι τρέξιμο έχουν ξεκινήσει και οι Αναστασίου και Παπαδήμας, που είχαν υποστεί ρήξη χιαστών και χειρουργήθηκαν. 

Last modified onTuesday, 21 November 2017 15:49