noodles volos banner

Ο.Φ. Νίκης: Έλεος πια με τον κ. “Tίποτα”

Σε ανακοίνωση του Ο.Φ. Νίκης, που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Παναγιώτη Αθανασίου τονίζονται τα εξής:

«Έλεος επιτέλους με τον “τίποτα” που για μια ακόμη φορά έδειξε το ποιόν του και την παιδεία του. Αναρωτιόμαστε εδώ και πολύ καιρό πώς αυτός ο τύπος που θέλει να λέγεται Δήμαρχος (και ας είναι σε αργία) με το έτσι θέλω έχει τέτοια συμπεριφορά. Αυτόν που πριν λίγα χρόνια ντρεπόταν για τη μητέρα του, που γεννήθηκε στον Βόλο.

Αυτόν που όταν έβριζαν τη μητέρα του πειράχτηκε κι αυτός σαν καλός χριστιανός (βλέπετε είναι πνευματικό παιδί του Εφραίμ) έβριζε σαν οχετός τους πάντες και τα πάντα, δίνοντας το καλό παράδειγμα σαν πρώτος πολίτης της πόλης που θέλει να λέγεται.

Είναι αυτός που πηγαίνει στα σχολεία και μοιράζει προσκλήσεις στα παιδιά, παροτρύνοντάς τα να πάνε στο γήπεδο. Να πάνε στο γήπεδο να ακούσουν και να δουν τι;

Μια δημοτική αρχή να βρίζει και να απειλεί τους πάντες και τα πάντα και η ξεφτίλα του σε όλο το μεγαλείο του να βγαίνει σαν τζουκ-μποξ σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή και σε έναν μονόλογο να λέει ότι θα δούμε εάν ήταν η δική του φωνή.

Δεν είναι κ. «Τίποτα» η Σοκολατούπολη και τα λαμπάκια, είναι το τι δείχνεις σε αυτούς που σε εξέλεξαν.

Η καλύτερη τιμωρία για εσένα κ. «Τίποτα» είναι ότι σε λίγες μέρες θα ανάψεις τα λαμπάκια. Να τα ανάψεις μόνος σου, μαζί με τους 20 παρατρεχάμενους που είναι μαζί σου. Όπως θα διαβάσατε, με το αγωνιστικό κομμάτι δεν ασχοληθήκαμε γιατί εμείς εδώ στη Νίκη Βόλου παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι “κοριόπολι”.

Για τη λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

Last modified onMonday, 20 November 2017 19:15