noodles volos banner

Στ. Βαρούχας: Πού είναι αυτοί που θα βοηθούσαν την ομάδα;

«Επίθεση» εξαπέλυσε ο Στέφανος Βαρούχας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σε όλους εκείνους,  που εδώ και καιρό δήλωναν στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μποτσιβάλη ότι θα τον στήριζαν και θα βοηθούσαν την ομάδα και τελικά κανένας απ’ αυτούς δεν το έπραξε. Ο Κρητικός επιθετικός παραδέχτηκε ότι σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πλήρωσαν την απειρία τους, ενώ υπερασπίστηκε τόσο τον προπονητή του όσο και τους συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ό,τι και να πούμε, κάθε Κυριακή προσπαθούμε όλοι οι συμπαίκτες μου. Σήμερα έδειξε ο ΝΠΣ ανωτερότητα από μας είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω από το γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εμείς κάθε Κυριακή και όλη την εβδομάδα προσπαθούμε. Δυστυχώς έχουν γίνει κάποια λάθη, όχι κάποια, αλλά πολλά λάθη από την αρχή του καλοκαιριού. Εγώ προσωπικά ήρθα το καλοκαίρι και έβλεπα δέκα, δεκαπέντε άτομα δίπλα από τον κ. Μποτσιβάλη, τον πρόεδρό μας. Που πήγαν όλοι αυτοί; Έχει μείνει μόνος του. Καλώς κακώς βάζει τα λεφτά του, οι άλλοι κύριοι που ήταν δίπλα του, που ξέρουν από το ποδόσφαιρο πού είναι να τον στηρίξουν;

Εμείς δυστυχώς έχουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών και είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, που είναι άνδρες με έφηβο μαζί. Δεν έχουν τα ψυχικά αποθέματα να τραβήξουν κάποια πράγματα στην ομάδα. Σήμερα πληρώσαμε την απειρία μας.

Για την εξωαγωνιστική ανωτερότητα του Ν.Π.Σ. εξήγησε: «Δυστυχώς, επειδή ζούμε στην  Ελλάδα το 2017, πρέπει να έχεις και λίγη βοήθεια και λίγη τύχη από εξωτερικούς παράγοντες.

Τώρα είμαστε στο -11. Ό,τι και να πούμε, εμείς ήρθαμε το καλοκαίρι για να αντιπροσωπεύσουμε αυτό τον μεγάλο Σύλλογο. Και όντως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και τεράστιος ο Σύλλογος, αλλά αυτά τα παιδιά κι εγώ μαζί κάνουμε ό,τι μπορούμε κάθε Κυριακή. Αλλά είναι μέχρι εκεί. Δε θέλω να ρίξω τις ευθύνες σε άλλους, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαν να κάνουν κάποιες προσθήκες παραπάνω».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια και τους χαμένους βαθμούς:

«Δεν περιμέναμε τον ΝΠΣ, αν νικήσουμε να πάμε στο -5 ή τώρα που αυξήθηκε η διαφορά μας. Αλλά για να φτιάξεις και μία ομάδα χρειάζεται να έχεις κι ένα καλό κλίμα. Όχι πως δεν έχουμε αποδυτήρια, αλλά είναι πολλά που δεν έχουν βγει στη φόρα από συμπεριφορές, είτε από ποδοσφαιριστές είτε από παράγοντες, είτε έξω από την ομάδα, με σκοπό να δημιουργήσουν θέματα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου με το που φορέσεις τη φανέλα, σου δίνει κατευθείαν άλλη αίσθηση το πού βρίσκεσαι. Εμείς θα φύγουμε, θα έρθουν άλλοι κι άλλοι. Οι άνθρωποι που είναι εδώ στην πόλη, πού είναι να βοηθήσουν την ίδια την ομάδα και να την αγκαλιάσουν; Μήπως όλοι κοιτάζουν μία θέση στην ομάδα και μία καρέκλα;

Από το καλοκαίρι που ήρθα, ήταν γύρω από τον κ. Μποτσιβάλη όλοι μαζί να βοηθήσουν. Θα μιλήσω για τρία πράγματα . Το πρώτο είναι ο κ. Μπράτσος. Είμαι πολύ περήφανος που τον έχω προπονητή μου για ένα λόγο. Ξέρετε πολύ καλά ότι οι πιο πολλοί προπονητές και τα χαρτάκια παίρνουν και στήνονται και κάνουν χίλια δυο. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι τόσο έμπειρος, αλλά είναι έντιμος κι έχει αμελήσει και την οικογένειά του κι έχει καθίσει κι έξι ώρες στο βίντεο.

Το δεύτερο για τον κ. Μποτσιβάλη και τα σχόλια που ακούγονται. Καλώς ή κακώς μέχρι εκεί ξέρει ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο χρηματοδότης στην ομάδα. Οι κύριοι από πέρσι, πρόπερσι πού είναι γύρω του τελικά; Γιατί οι μάσκες πέσανε τις τελευταίες 15 ημέρες. Γιατί εγώ είδα μόνο τον κ. Μποτσιβάλη, τον κ. Πολύζο και τον Θοδωρή Νικολόπουλο που ήρθε τις τελευταίες 15-20 ημέρες. Όταν πας για πρωτάθλημα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

 

(σ.σ. στο σημείο αυτό επεξήγησε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα  και τελευταία στιγμή για να μην εκτεθούν έκαναν πίσω).

Το τρίτον είναι για το ρόστερ. Φτιάχτηκε όπως φτιάχτηκε με τον κ. Ζιώγα να φεύγει, να έχει κάνει τις επιλογές του από το καλοκαίρι και να μένουμε μόνοι μας. Πιστέψτε με, εγώ μέχρι τον ΑΟ Χανιά έχω παίξει, Β’ Εθνική και μετά Γ’ Εθνική και Α’ τοπικό στην Κρήτη, κανένα παιδί από την ομάδα δεν έπιασε το κινητό του στο ημίχρονο, ούτε να τον πιάσουν και να του πούνε πάρε και κάνε... Όλοι δίνουν την ψυχή τους, από τον πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που πραγματικά έδειξε ότι είναι μεγάλος ο Σύλλογος και δεν πρόκειται να χαθεί όπου και να είναι, όταν υπάρχουν φίλαθλοι, υγιείς φίλαθλοι».