noodles volos banner

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χολέβας, απών και ο Σαββίδης με Θήβα

Ο Χολέβας μεταφέρεται σε φορείο στο προηγούμενο ματς με τον Αχιλλέα μετά τον τραυματισμό του Ο Χολέβας μεταφέρεται σε φορείο στο προηγούμενο ματς με τον Αχιλλέα μετά τον τραυματισμό του

Εκτός αποστολής, ενόψει του αγώνα με τη Θήβα, θα μείνουν δύο βασικά "γρανάζια" του φετινού ΓΣ Αλμυρού, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Γιώργος Σαββίδης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Χρήστος Χολέβας τραυματίστηκε στο γόνατο, στην αναμέτρηση κόντρα στον Αχιλλέα. Ο ποδοσφαιριστής υπεβλήθη την Πέμπτη σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά την Παρασκευή (17/11). Ευτυχώς, ο Βολιώτης κεντρικός αμυντικός έχει διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο στο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, όπως χιαστούς ή μηνίσκο. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά αμέσως πρόγραμμα αποθεραπείας και ανάλογα με το πώς αυτό θα εξελιχθεί θα είναι και πάλι μάχιμος σε 20-30 μέρες.

Αντίθετα, στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θήβα, θα βρίσκεται ο Κρανάς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του μετά από καιρό, προπονείται τις τελευταίες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στην 18αδα.

Ο Κώστας Σταματίου φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή, με την εντεκάδα να μη διαφοροποιείται ιδιαίτερα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα των Φαρσάλων, ενώ έχει ήδη κατασταλάξει στους "εκλεκτούς" που θα πάρουν τη θέση των Σαββίδη και Χολέβα στους πρώτους έντεκα.

Η αποστολή του ΓΣΑ θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη Θήβα, ενώ λίγες ώρες πριν τον αγώνα θα γευματίσει και θα ξεκουραστεί στη Λαμία.

Με ακμαίο ηθικό

Με καλή ψυχολογία, ύστερα κι από την εντός έδρας νίκη του κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων την περασμένη Κυριακή, αλλά χωρίς τους "ενδεκαδάτους" Σαββίδη και Χολέβα, όπως σημειώσαμε, θα ταξιδέψει την Κυριακή (19/11) ο Γ.Σ. Αλμυρού στη Θήβα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στο στρατόπεδο των κυανόλευκων, το κλίμα έχει αλλάξει, με τον Κώστα Σταματίου να παρατηρεί πως μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αχιλλέα, το ηθικό των ποδοσφαιριστών του έχει ανέβει κατακόρυφα.

Την εβδομάδα που πέρασε, έχει γίνει... "σύνθημα" στα χείλη όλων πως ο Αλμυρός οφείλει να εκμεταλλευτεί την αλλαγή της ψυχολογίας, που είχε δημιουργηθεί λόγω των προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων, και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που θα φέρουν και βαθμούς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην επικίνδυνη Θήβα.

Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν πως έρχονται δύσκολα παιχνίδια για αυτούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της κατηγορίας (Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, ΝΠΣ Βόλος, Αμβρυσσέας Διστόμου) και πιστεύουν πως αν η ψυχολογία των παικτών μείνει σε υψηλά επίπεδα με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, τότε τα πόδια τους " θα λυθούν" και ο Αλμυρός θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο που θα... "τρομάξει" τους "μεγάλους".

Την Παρασκευή (17/11) η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει Θήβας, ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε κυρίως τακτική και ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου.

Ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Σταματίου, έχει παρακολουθήσει την ομάδα της Θήβας πριν δύο εβδομάδες (στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, πριν καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ), έχει καλή εικόνα της, αν και τότε έλειπε o Βραζιλιάνος Κάρλος, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για τους Θηβαίους, και θα προσπαθήσει να "μεταδώσει" στους παίκτες του ποια είναι τα δυνατά κι αδύνατα σημεία της ομάδας της Βοιωτίας και πού θα πρέπει να "χτυπήσουν", με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που είναι σίγουρα και η ισοπαλία.

Εξάλλου, η Θήβα είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος, που, ειδικά κόντρα στις δυνατές ομάδες του ομίλου, έχει δείξει πως έχει ορθό αγωνιστικό προσανατολισμό και νωρίζει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Last modified onFriday, 17 November 2017 22:09