noodles volos banner

Ετοιμοπόλεμοι άπαντες για τον τελικό με Ν.Π.Σ στον Ολυμπιακό Β.

Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε τραυματισμού είτε τιμωρίας και με όλους τους παίκτες να είναι σωματικά και ψυχολογικά ετοιμοπόλεμοι ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλος την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Μπράτσος δουλεύει τόσο τακτικά όσο και στους υπόλοιπους τομείς με τους παίκτες του και ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, αφού τον γνωρίσει πολύ καλά, όπως βεβαίως μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Ένα είδος έντασης δημιουργήθηκε ήδη για το συγκεκριμένο ματς με αφορμή το παιχνίδι του Κυπέλλου μεταξύ του Ν.Π.Σ. και του Ολυμπιακού Β. στη Νεάπολη, που η ΕΠΣΘ όρισε στις 29 Νοεμβρίου, την εβδομάδα που οι κυανέρυθροι έχουν ρεπό, με τη διοίκηση τους να βγάζει ανακοίνωση-απάντηση, ακούγοντας και διαβάζοντας προφανώς σχόλια σε ερυθρόλευκων αποχρώσεων εκπομπές και σάιτ, χωρίς πάντως να έχει εκφραστεί επίσημη θέση από την πλευρά των ερυθρολεύκων  γι’ αυτό το ζήτημα.

Η ανακοίνωση του Ν.Π.Σ. προτρέπει τον Ολυμπιακό Βόλου να δηλώσει αυτός στην ΕΠΣΘ πότε επιθυμεί να γίνει ο αγώνας και το νέο σωματείο θα αποδεχθεί την πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριοι, επειδή έχουμε κουραστεί με τις καφενειακές συζητήσεις και τη διχόνοια που προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ο Volos NFC δεν έχει πρόβλημα να δώσει τον αγώνα Κυπέλλου οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου. Καλούμε λοιπόν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να δηλώσει στην ΕΠΣΘ οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμεί για τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου και εμείς από την πλευρά μας θα συναινέσουμε. Σταματήστε επιτέλους τη διχόνοια και κοιτάξτε κατάματα την πραγματικότητα. Αρκετά…»

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος είχε εκδώσει την Τρίτη και μία άλλη ανακοίνωση με την οποία καλούσε τα μέλη του συλλόγου να μη δώσουν το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακή: «Η διοίκηση του Volos NFC εκφράζει την επιθυμία της και καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να μην παρευρεθούν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Volos NFC που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Εξάλλου υπάρχει απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας που απαγορεύει τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων, την οποία και θα πρέπει να σεβαστούμε».

Στον Ολυμπιακό Βόλου κρατούν τα αρκετά θετικά της αναμέτρησης με τη Νίκη, αλλά αξιολογούν και κάνουν την αυτοκριτική τους για τα αρνητικά, που εντοπίζονται κυρίως στην απόδοση της ομάδας στο πρώτο τέταρτο.

Βέβαια, αυτή τη φορά, την πίεση που αυτοί ένιωσαν από τους γηπεδούχους και από την κερκίδα την περασμένη βδομάδα, θα την έχει ο αντίπαλος με δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα. Το κλίμα πάντως στις κερκίδες κανείς δε θέλει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να κάνει τους παίκτες να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους, αντίθετα η λογική που θα προσεγγιστεί το ματς θα είναι σχεδόν ίδια μ’ αυτή κόντρα στη Νίκη, ότι δηλαδή η ομάδα δε θα παίξει απέναντι στο χειρότερο εχθρό της, αλλά με έναν αντίπαλο που θέλει, μπορεί και πρέπει να κερδίσει, για να τον πλησιάσει στους πέντε πόντους, καθώς σε άλλη περίπτωση θα μοιάζουν όλα μη αναστρέψιμα. Γι’ αυτό και έχει τεράστια βαθμολογική σημασία αυτό το ματς και είναι τελικός.

Ενδεκάδα αγώνων χωρίς διπλό ο Γκορτσίλας

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Θεσσαλονικιός Στάθης Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου παιχνιδιού, με τον εν λόγω ρέφερι να έχει διαιτητεύσει 3 αγώνες Β’ Εθνικής, 3 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και 27 παιχνίδια Γ’ Εθνικής στη μέχρι στιγμής καριέρα του. Μάλιστα στα τελευταία 11 ματς που έχει διευθύνει λείπει το διπλό και έχει «φέρει» 7 άσους και 4 ισοπαλίες.

 

Last modified onThursday, 16 November 2017 02:50