noodles volos banner

Μεϊκόπουλος: Η ευχαρίστηση έδωσε θέση στη συγκίνηση

Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα και μία καινούρια σελίδα ανοίγει για τον σύλλογο της Νίκης Βόλου, καθώς υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της Ερασιτεχνικής Νίκης και της ΓΑΙΟΣΕ για τη μίσθωση του οικοπέδου του ΟΣΕ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς.

Στο Ράδιο Ένα 102,5 φιλοξενήθηκε για το θέμα ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος, αναφέροντας τα εξής: "Ένα πράγμα που θυμάμαι από μικρός και πάντα υπήρχε αυτό το παράπονο είναι τι θα γίνει, πώς θα πάρουμε αυτό το χώρο, για να μπορέσει να αξιοποιηθεί και να γίνει μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση. Ήταν μια βιωματική εμπειρία.

Είμαι πραγματικά συγκινημένος, αφού μετά από έξι μήνες επίπονης προσπάθειας ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Το πρώτο ραντεβού είχε γίνει το Μάιο στο υπουργείο Υποδομών, μαζί με τον κ. Βασίλη Βενέτη, προκειμένου να ανιχνεύσουμε και τις προθέσεις από μεριάς του Υπουργείου και της ΓΑΙΟΣΕ, αλλά και να υποβάλουμε την πρόταση της Νίκης Βόλου, που ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή, που θέλει το χώρο να γίνεται ένα μουσειακό, αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο.

Έγινε αποδεκτή η πρόταση και μετά ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας, προκειμένου να φτάσουμε στην ολοκλήρωση του το Σάββατο, παρουσία του υπουργού, κ. Σπίρτζη, αλλά και του διευθύνοντα σύμβουλου της ΓΑΙΟΣΕ και να γίνει πράξη ένα όνειρο πάρα πολλών χρόνων. Η ευχαρίστηση έδωσε θέση στη συγκίνηση. Ήταν και τα παιδιά της Νίκης και εγώ πάρα πολύ συγκινημένοι που επιτέλους μπήκαν οι τελικές υπογραφές. Η διαδικασία θα εκκινήσει περίπου προς την άνοιξη. Θα έχει μουσείο ιστορίας της Νίκης Βόλου, θα υπάρχει το βοηθητικό γήπεδο, θα φτιαχτούν τρία σύγχρονα γήπεδα 5Χ5, θα υπάρχει κλειστό γυμναστήριο, θα γίνει ένα καφέ- εστιατόριο. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά μια πολύ μεγάλη επιτυχία».

Last modified onTuesday, 14 November 2017 10:30