Logo
Print this page

Βαθμός ψυχολογίας για τον Ρήγα…

Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο της Οιχαλίας Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο της Οιχαλίας

Λευκή ισοπαλία (0-0) απέσπασε ο Ρήγας Φεραίος από τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας και ανέκτησε την καλή του ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα με το Βελούχι στο Βελεστίνο.

Οι Βελεστινιώτες είχαν και την τύχη με το μέρος τους σε ορισμένες καλές στιγμές των Τρικαλινών ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στην αρχή του δεύτερου μέρους με τον Μπόρα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν στο γήπεδο της Οιχαλίας με τους Ράπτη και Λάμπρου ως αντικαταστάτες των απόντων Χατζηαθανασίου και Σπαθή, ενώ την τετράδα της άμυνας μπροστά από τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη συμπλήρωναν οι στόπερ Γκάγκας και Καρλιάμπας. Αλεξίου και Μπόρας ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι Τσελεπής, Πακακώστας στα άκρα και Νασιακόπουλος στον άξονα έπαιζαν πίσω από τον φορ Τζοβάρα.

Με μεγάλη φάση πολύ νωρίς ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, αφού στο 6’ το σουτ του Σκόνδρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έπειτα χτύπησε στην πλάτη του Παπαγιάννη. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 30’, όταν το αριστερό σουτ του Κολοβού έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, με τον Ρήγα να έχει σύμμαχο την τύχη για μία ακόμη φορά.

Ωστόσο, στο 49′ στάθηκε ο ίδιος άτυχος, όταν ο Νασιακόπουλος σέντραρε και μετά από προσπάθεια για απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Μπόρα, που πλάσαρε, αλλά ο Ζαφείρης σωτήρια απέκρουσε με το ένα χέρι και μπλόκαρε.

Ωστόσο, ο ανεβασμένος Ρήγας στην επανάληψη αναγκάστηκε να παίξει με δέκα από το 60’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αλεξίου για μαρκάρισμα, με τον διαιτητή Μπεκιάρη να δείχνει την κάρτα όχι αμέσως, αλλά αφού σταμάτησε το παιχνίδι.

Στο 65’ το τάκλιν του Καρλιάμπα στον Τσικρικά απέτρεψε τον επιθετικό του Διγενή να σουτάρει σε πολύ επικίνδυνο σημείο, ενώ στο 85’ χρειάστηκε να επέμβει ο Παπαγιάννης εις διπλούν αρχικά στο δυνατό σουτ του Αμπαδιωτάκη εκτός περιοχής και στη επαναφορά στο σουτ του Τζέλη.

Ένα λεπτό μετά αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Σαρακατσάνος για φάουλ στον Τσιώλη.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Λάμπρου (50' λ. τρ. Γεωργατζής), Αλεξίου, Μπόρας, Νασιακόπουλος (80' Τσιώλης), Παπακώστας (64' Χατζησταμάτης), Τσελεπής, Τζέκα (70' Τζοβάρας)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ζαφείρης, Αετόπουλος (61' Τζέλης), Γκαγκαστάθης (75' Γιαννούλας), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κολοβός (83΄Μπασιάκας), Σκόνδρας, Αμπαδιωτάκης, Κατσαμάγκας (61' Τσικρικάς), Μεζίνι

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]