noodles volos banner

Εκ νέου πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. ο Ν.Τσεκούρας

Ξανά πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κ. Νίκος Τσεκούρας, έπειτα από τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8/11. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Σε σώμα συγκροτήθηκε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσεκούρας Νικόλαος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χατζής Ιάσονας    

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μουρτζίνος Δημήτριος

ΤΑΜΙΑΣ: Πέγιος Δημήτριος

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Ζάχος Πολυχρόνης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: Μεταφτσής Αλέξανδρος

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : Κυριακόπουλος Κυριάκος

ΜΕΛΟΣ: Ρούμπος Νικόλαος

ΜΕΛΟΣ: Στάμος Αναστάσιος

Σε κοινή δήλωση τους και οι εννέα εκλεγμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι να δουλέψουν για την εμπέδωση της παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου ακόμη περισσότερο στη συνείδηση της αθλητικής κοινωνίας του Βόλου, να τηρήσουν όλες τις αρχές, οι οποίες αναφέρθηκαν και στην κοινή δήλωση όλων των υποψηφίων πριν τις εκλογές, να σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν τα μέλη του Συλλόγου, που αθρόα προσήλθαν στην κάλπη, κάνοντας πρωτόγνωρη τη συμμετοχή στα χρονικά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, να κινηθούν προς την κατεύθυνση αξιοποίησης όλων όσων ήταν υποψήφιοι αλλά και όσων άλλων το επιθυμούν, ώστε να αναδειχθεί η αθλητική πρωτοκαθεδρία της ομάδας μας και να εγγράψει ακόμη περισσότερα μέλη, ώστε να ενισχυθεί η δυναμική του.

Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας δεν συγχωνεύεται, δεν αλλάζει όνομα, σήμα και η ιστορία του θα συνεχιστεί στα βάθη του χρόνου. Κλυδωνίζεται, αλλά δεν πέφτει, γιατί έχει γερά θεμέλια τους χιλιάδες φιλάθλους του που παρόλες τις αντιξοότητες στηρίζουν τον Σύλλογο".