noodles volos banner

Φάτσης: "Να εκμεταλλευτεί ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση η Νίκη"

Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στη Νίκη Β. και τον Ολυμπιακό Β., αλλά και τη Γ.Σ. του συλλόγου την επόμενη Τετάρτη σχολίασε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, μιλώντας στον Βόλος 9.86.

Ο κ. Φάτσης έκανε λόγο για μη δυνατότητα να συγκεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο των κερκίδων οι φίλοι του Ολυμπιακού Β., αφού αυτό θα είναι κόντρα στα μέτρα της αστυνομίας, ενώ μίλησε και για υψηλό ηθικό στην ομάδα της Νίκης, παρά τα όποια προβλήματα.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι και οι δύο ομάδες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και ειδικά για τη Νίκη τόνισε ότι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο προηγούμενο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ν.Π.Σ. «Θα είναι κατά τη γνώμη μου ένα νευρικό παιχνίδι και εμείς θεωρούμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Πάντα ένα  τέτοιο παιχνίδι ξεσηκώνει τον κόσμο. Τρία μεγάλα ντέρμπι έχει η Ελλάδα κι ένα απ’ αυτά είναι το Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β.

Βγάλαμε μία ανακοίνωση, για να προστατευτεί η ομάδα. Η Θύρα 13 έδειξε τον δρόμο, αφού στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο», είπε αρχικά ο Στέργιος Φάτσης, ενώ για τη μη παρουσία οπαδών των φιλοξενουμένων, τόνισε ότι ήταν ανένδοτοι οι αξιωματούχοι της αστυνομίας και δεν μπορούσε να κάνει κάτι η Νίκη, που ήθελε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, γιατί αυτό τη συμφέρει και από οικονομική άποψη.

Για τη Γ.Σ. της επόμενης Τετάρτης ζήτησε να υπάρξει συμμετοχή και να μην περιμένουν τους λίγους να πάρουν τις αποφάσεις και μετά οι πολλοί να τις σχολιάζουν. Ακόμη ανέφερε ότι θα ψηφιστούν προτάσεις που θα βοηθούν στη βιωσιμότητα του συλλόγου.