noodles volos banner

Χωρίς Σπαθή, Χατζηαθανασίου θέλει να μην κάνει άλλα δώρα ο Ρήγας

Μόνο στον πάγκο θα είναι την Κυριακή ο Σπαθής Μόνο στον πάγκο θα είναι την Κυριακή ο Σπαθής

Να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις, που θα φέρουν και πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για την παραμονή τους, επιθυμούν στον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος την προσεχή Κυριακή (12/11) αντιμετωπίζει τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ύστερα από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα την περασμένη Κυριακή (ήττα 1-2 από το Βελούχι στο Βελεστίνο), με τους Γιώργο Αλεξίου και Χρήστο Σπαθή να δουλεύουν με τους συμπαίκτες τους κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας.

 Συγκεκριμένα, κρίθηκε πολύ σημαντική η τόνωση του ηθικού των νεαρών ποδοσφαιριστών των "κυανόλευκων", που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν επιτρέπεται στις εντός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα σε αντιπάλους με τον ίδιο αγωνιστικό στόχο, να χάνονται βαθμοί και το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής έπρεπε να ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Παράλληλα, οι δύο παίκτες - προπονητές ζήτησαν από τους υπολοίπους συγκέντρωση στον στόχο και αποβολή άγχους, προκειμένου να αποφευχθούν τα προσωπικά λάθη, που σε πολλές περιπτώσεις φέτος έχουν χαρίσει γκολ και βαθμούς στους αντιπάλους.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Οιχαλίας, κόντρα στον Διγενή, κρίνεται ως πολύ σημαντικό απ' όλους στον Ρήγα. Αυτό τεκμηριώνεται απολύτως κι από το βαθμολογικό κίνητρο που υπάρχει, με τους "κυανόλευκους" να είναι στους επτά βαθμούς και τον Διγενή από πίσω του να "καραδοκεί" στους έξι, με τις δύο ομάδες οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Βελεστινιώτες έχουν ξεκάθαρη άποψη για τον προσεχή αντίπαλό τους, όχι μόνο λόγω του φιλικού των δύο ομάδων στο Νεοχώρι το καλοκαίρι (σκορ 6-3 υπέρ του Διγενή), αλλά και εξαιτίας της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει από τους ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να "διαβαστεί" σωστά ο αντίπαλος, είτε μέσω βίντεο, είτε μέσω ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την ομάδα του Νομού Τρικάλων.

Εκτός πλάνων για τον Ρήγα είναι ο δεξιός μπακ Χατζηαθανασίου (δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με το Βελούχι), ο τερματοφύλακας Κουρίτας (τραυματισμός στη μέση, που τον κουβαλά από την προηγούμενη ομάδα του, τον Θησέα), ο Καρακώστας (για προσωπικούς λόγους είναι μόνιμα εκτός Μαγνησίας και αυτόματα τίθεται εκτός ομάδας) και ο παίκτης - προπονητής Χρήστος Σπαθής, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στον πάγκο του Ρήγα την Κυριακή, πλάι στον Γιώργο Γάτο. Ερωτηματικό αποτελεί ο Παπαγεωργίου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλό του, έχει μπει εδώ και μέρες σε κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και είναι κάπως πίσω σε φυσική κατάσταση, με την παρουσία του στην αναμέτρηση να κρίνεται ακόμα αμφίβολη.