noodles volos banner

Θέλουν να δικαιώσουν τους εαυτούς τους στο ντέρμπι

Με μία προπόνηση την Τετάρτη μετά το ρεπό της Τρίτης ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Νίκη, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είναι φιλοξενούμενοι.

Το θετικό και παράλληλα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Κώστα Μπράτσο είναι ότι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Τόσκας, που επρόκειτο να παρουσιαστεί στον στρατό, ήταν παρών, ενώ και ο νεαρός στόπερ Παπαϊωάννου αποθεραπεύθηκε και γυμνάζεται κανονικά.

Για τον Τόσκα πάντως να σημειωθεί ότι γίνονται ενέργειες για να πάρει αναβολή και τις επόμενες δύο μέρες η τεχνική ηγεσία θα πληροφορηθεί αν μπορεί να τον υπολογίζει σίγουρα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και άπαντες δείχνουν μεγάλη όρεξη για δουλειά, αφού έχουν μεγάλη επιθυμία να αγωνιστούν στο μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι η ομάδα έχει πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, καθώς δέχεται πολύ δύσκολα το γκολ, αλλά το βάζει και πολύ δύσκολα, με συνέπεια να υπάρχει μία διαφορά ήδη έξι βαθμών από την κορυφή, ενώ ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Βέβαια όλα είναι στη θεωρία, αφού μέχρι στιγμής το σύνολο του Κώστα Μπράτσου αντιμετώπισε ομάδες, με τις οποίες ήθελε ακόμη και το απόλυτο, ενώ τώρα θέλει να κάνει τα … δύσκολα εύκολα κόντρα σε ομάδες, που έχουν στο μυαλό τους να παίξουν ποδόσφαιρο κι αυτό ίσως ευνοήσει τους ερυθρόλευκους, ασχέτως αν η δυναμικότητά των αντιπάλων τους είναι μεγαλύτερη.

Παίκτες και προπονητικό τιμ θεωρούν ότι έχουν ικανοποιητική απόδοση, έχουν σωστή ανάπτυξη, δεν αφήνουν τους αντιπάλους τους να πατήσουν περιοχή, άρα δεν απειλούνται, αλλά τους λείπει το στοιχείο της αποτελεσματικότητας, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από φανερό.

Γι’ αυτό παράλληλα με τη δουλειά πάνω σ’ αυτόν τον τομέα, γίνεται προσπάθεια και για ψυχολογική τόνωση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα, όπως πρέπει και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει απέναντι στη συμπολίτισσα Νίκη, και άπαντες να δικαιώσουν τους εαυτούς, τους οποίους πιστεύουν ότι αδικούν με τη δουλειά που κάνουν. Κρατώντας λοιπόν όλα τα θετικά, που σίγουρα υπάρχουν, στον Ολυμπιακό Β. προσπαθούν να βελτιώσουν το πρόβλημα που έχουν με το γκολ.

Να τονιστεί ότι ο Βαρούχας, που είναι κάπως πιο πίσω από τους συμπαίκτες του σε φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και μπαίνει ως αλλαγή, έκανε εξτρά πρόγραμμα την Τρίτη που οι συμπαίκτες του είχαν ρεπό, για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.