noodles volos banner

"Σηκώνει μανίκια" ο Κ. Σταματίου στον Αλμυρό από σήμερα

Ο Kώστας Σταματίου είναι με κάθε επισημότητα από τη Δευτέρα ο αντικαταστάτης του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σήμερα Τετάρτη (8/11), καθώς χθες η ομάδα έχει το καθιερωμένο ρεπό της.

Σε μία οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα μιλούσαμε για ευκαιρία προσαρμογής, έχοντας και μία πρώτη επαφή - γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τον Κώστα Σταματίου, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς είναι η έβδομη φορά, αν υπολογίσουμε και το περσινό ξεκίνημα στην προετοιμασία, που ο 57χρονος τεχνικός κάθεται στον πάγκο του ΓΣΑ και, προφανώς, δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Παράλληλα, κατά το παρελθόν, έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ των "κυανόλευκων", ακόμη και με κάποιους που ήρθαν φέτος στην ομάδα, και λίγοι μόνο είναι οι παίκτες, με τους οποίους δεν το έχει κάνει. Βάσει των παραπάνω, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε πως η επιλογή του δεν ήταν τυχαία από τους ιθύνοντες του Αλμυρού, αφού πρόκειται για έναν τεχνικό που ξέρει πολύ καλά τα "κατατόπια".

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΓΣΑ και Σταματίου ολοκληρώθηκε απλά και γρήγορα, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν πολύ τη μεταξύ τους συνεργασία. Το θέμα που δε συζητήθηκε κι είναι ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξή του στην πορεία, είναι το μέλλον του Κώστα Γρηγοριάδη στον σύλλογο, κάτι που για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Νίκης έγκειται καθαρά στη δική του απόφαση, ενώ σήμερα που θα δώσει το παρών στην προπόνηση, θα θελήσει να ακούσει και τι θέλει η διοίκηση απ’ αυτόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κώστας Σταματίου, που είχε και επικοινωνία με τον Λάκη Μπακάλη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία, δεν έχει δει τη νέα του ομάδα να αγωνίζεται, αλλά παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Θήβα. Συμπτωματικά, λοιπόν, ο νέος προπονητής του Αλμυρού απέκτησε γνώμη για μία ομάδα, που θα βρει μπροστά του ως αντίπαλο του Αλμυρού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα συναντήσει τη Θήβα εκτός έδρας στις 19 Νοεμβρίου, ενώ θυμίζουμε ότι παίζει με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 17 Δεκεμβρίου, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

 

Last modified onWednesday, 08 November 2017 10:38