noodles volos banner

Στ. Φάτσης: Σ’ αυτήν την πόλη απαγορεύεται να είσαι Νίκη

Η ανακοίνωση απομένει για την τακτική Γ.Σ. της Νίκης, που θα γίνει, εκτός απροόπτου, την επόμενη Τετάρτη 15/11 με κύριο θέμα τους απολογισμούς των τμημάτων. Θα συζητηθούν και θέματα, όπως το κοινό ταμείο, η μηχανοργάνωση, οι οφειλές για το ρεύμα, που οδήγησαν σε διακοπή στα γραφεία της οδού Μαιάνδρου.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης μίλησε στο Blue Heart Fm και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

απόδοση: magnesiasports

«Ο απολογισμός των τμημάτων και η βιωσιμότητα της Ερασιτεχνικής είναι το πιο σοβαρό θέμα που υπάρχει, αλλά το παρελθόν έχει δείξει ότι η προσέλευση είναι μικρή σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο.

Θα έχει ενδιαφέρον, ώστε να ακουστούν προτάσεις. Δε γίνεται να υπάρχουν οκτώ παιδιά (σ.σ. τα τμήματα) που να περνάνε καλά κι η μάνα (σ.σ. η Ερασιτεχνική) να μην έχει αγοράσει το οτιδήποτε. Εμένα αυτό μου δένει τα χέρια, γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα διοικητικά κάποια θέματα να τρέξουν, γιατί δεν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια. Μιλάω σε επίπεδο κεντρικού οργάνου. Εκεί λοιπόν θα δούμε ποια τμήματα μπορούν να βοηθήσουν και ποια τμήματα μπορούν να βοηθηθούν, ώστε να κόψουμε το τραπέζι στη μέση κατά κάποιο τρόπο, να μην υπάρχουν παράπονα κι όλοι μαζί με προσπαθήσουμε για τη βιωσιμότητα του συλλόγου, γιατί έχουν προκύψει πολύ σοβαρά θέματα χρεώσεων, που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν, όπως με δημόσιες υπηρεσίες, για παράδειγμα με το ρεύμα. Ζούμε λοιπόν μία νέα κατάσταση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, όπως έχει σήμερα.

Το ‘χω πει πολλές φορές ότι στη Νίκη μιλάμε για το παρελθόν και κανείς δε λέει για το μέλλον. Πριν από επτά-οκτώ χρόνια δεν πληρώναμε τίποτα απολύτως. Δεν υπήρχαν χρεώσεις στα κολυμβητήρια, στα κλειστά γυμναστήρια, οι οποίες τώρα είναι πολύ μεγάλες. Για παράδειγμα η κολύμβηση πρέπει να πληρώσει σε έναν χρόνο 16.000 ευρώ στον Δήμο. Ειλικρινά απαγορεύεται να κάνεις πρωταθλητισμό απαγορεύεται να βγάλεις αθλητές, πρωταθλητές και διεθνείς και σ’ αυτήν την πόλη φοβάμαι ότι απαγορεύεται να είσαι Νίκη Βόλου. Όλοι μαζί μία γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στον σύλλογο».

Για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ο κ. Φάτσης ευχήθηκε να γίνει μία καλή εμφάνιση κα ει δυνατόν με μεγάλο σκορ, για να ξανάρθει η ψυχολογία στην ομάδα. 

Last modified onWednesday, 08 November 2017 00:12