noodles volos banner

Α.Ο. Θήβα: Δε θα δώσουμε άλλοθι στον κ. Μπράτσο

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο αγώνα, έδωσε o Α.Ο. Θήβα. Σ’ αυτήν αναφέρεται ότι είναι άλλο το αντιαθλητικό παιχνίδι κι άλλο το αντιποδόσφαιρο και πως δε σκοπεύουν άλλοθι στον 40χρονο τεχνικό της βολιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Μπράτσος ότι η Θήβα με την ανοχή των αξιωματούχων έκανε καθυστερήσεις και ότι έπαιζε αντιποδόσφαιρο κτλ. Του απαντάμε με ποια ανοχή των αξιωματούχων δε γράφτηκε η εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, η ρίψη αντικειμένων στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου (ταρτάν) και για τις ύβρεις προς την ομάδα μας και την πόλη της Θήβας.
Τον πάγκο της ομάδας μας, κύριε Μπρατσό γιατί τον βρίζατε; Μάλλον είχατε την ανοχή του παρατηρητή. Τώρα όσο για το αντιποδόσφαιρο νομίζουμε ότι δεν απαγορεύεται. Μάλλον μπερδευτήκατε με το αντιαθλητικό παιχνίδι, το οποίο δεν υπήρξε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΘΗΒΑ και αν υπήρξε, τηρήθηκε το Fair-play, το οποίο δεν τηρήθηκε από την πλευρά σας στα όποια σκληρά μαρκαρίσματα κάνατε. 
Για τις καθυστερήσεις που αναφερθήκατε, όλες ήταν από σκληρά μαρκαρίσματα, στα οποία μπήκε ο γιατρός του αγώνα και μόνο σε ένα δεν μπήκε, το οποίο ήταν κράμπα. 
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ δε θα σας δώσει άλλοθι, κύριε Μπράτσο, διότι για άλλη μία φορά δεν καταφέρατε να κερδίσετε ούτε το ότι σε 7 αγωνιστικές έχετε τρείς νίκες, οι οποίες δεν ικανοποιούν κάποιους δικούς σας. 
Η φιλοξενία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού κάποιοι επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Δ.Σ., που καθόταν στα επίσημα, καθώς και όταν έφτασε η αποστολή της ομάδα μας δεν την υποδέχτηκε κανείς και έψαχνε μόνη της να βρει τα αποδυτήρια. Εμείς βέβαια θα φιλοξενήσουμε στον δεύτερο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες που έρχονται στο Δημοτικό στάδιο Θήβας».

 

Last modified onMonday, 06 November 2017 19:58