noodles volos banner

Αμβρυσσέας: Έκπληκτοι με τις αιχμές που αφήνονται για το γκολ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αμβρυσσέα Διστόμου, με την οποία υποστηρίζει ότι κακώς αφήνονται για αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη και για το γκολ που σημείωσε η ομάδα τους (σ.σ. το βίντεο δεν τους δικαιώνει και το τέρμα που πετυχαίνουν οι Βοιωτοί είναι δεδομένα άκυρο) και επισημαίνεται ότι οι ιθύνοντες της ομάδας πως νιώθουν έκπληξη γι’ αυτό. Ωστόσο εκείνοι είναι που προκαλούν αρνητική έκπληξη σε όλους τους υπόλοιπους που τη διαβάζουν, αφού οι νεοφώτιστοι καλό θα ήταν να παραδεχτούν τη σκανδαλώδη απόφαση του διαιτητή και του δεύτερου βοηθού, που τους έδωσε τη νίκη.

Παράλληλα, κάνουν λόγο και για μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ τους στο δεύτερο μέρος, το οποίο όμως δεν υπάρχει στο βίντεο του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δίστομο σήμερα πανηγυρίζει για μια απ’  τις σημαντικότερες νίκες - η πιο μεγάλη βάσει ονόματος αντιπάλου που έχει πετύχει ποτέ ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ στην 90χρονη διαδρομή του! 
- Μια ομάδα με παρουσίες στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα, η πιο παλιά ομάδα του Βόλου, η Νίκη, τίμησε με κατάθεση στεφάνου τη μνήμη των 228 συμπατριωτών μας στο μαυσωλείο Διστόμου, όπως αρμόζει σ’ ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο!  Μπράβο στη διοίκηση της!
 - Έκπληκτοι όμως μετά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα διαβάζουμε σε μεγάλη μερίδα των sites που δε βρίσκονταν καν στο γήπεδο … και ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των αγώνων Γ’ Εθνικής- που για εμάς είναι πρωτόγνωρα και άγνωστα- να δημιουργούν κλίμα! Να αφήνουν αιχμές για το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας… για το αν “πατούσε γραμμή η όχι” η κεφαλιά-πάσα του παίκτη μας, πριν σκοράρει ο Κέβιν Χύζι! 
Καμία αναφορά για την υπεροχή της ομάδας μας σε ολόκληρο τον αγώνα για τις περισσότερες τελικές ...
 - Καμία αναφορά για το πέναλτι μαρς στον Ντος Σάντος στο β’ ημίχρονο -έχουμε πει ξανά για ουτοπία να κερδίσει ο Αμβρυσσέας πέναλτι ... Έχουμε στις 7 αγωνιστικές 4 πέναλτι που δε δόθηκαν ποτέ.
- Καμιά αναφορά για την άδικη αποβολή του προπονητή μας, επειδή ζήτησε φάουλ σε μια φάση χωρίς προειδοποίηση, για την ευκολία που δίνονται οι κάρτες εναντίον μας για διαμαρτυρία!
-Ο παρατηρητής για μια ακόμη φορά είπε για πέναλτι στη φάση του 75’ υπέρ του Αμβρυσσέα!
 - Ζητήσαμε το 50-50, ζητάμε ισονομία, κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα. Ας σεβαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι επιτέλους την προσπάθειά μας. Μην πυροβολείτε άδικα έναν υγιή σύλλογο που πρεσβεύει πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο ... και αγωνίζεται να κερδίσει τα πάντα μέσα στο τερέν! 
Σεβαστείτε μας!
Σεβαστείτε τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟ 1928. 
-Σεβαστείτε όλη την ιστορία του χωριού μας!» .

 

 

Last modified onMonday, 06 November 2017 12:31