noodles volos banner

Για επιστροφή στις νίκες ο Γ.Σ.Α., που πήρε Μπιρμπίλη

Αναμέτρηση στην οποία ο Αλμυρός θέλει να αποδείξει ότι το πολύ καλό ξεκίνημά του στο τρέχον πρωτάθλημα δεν ήταν τυχαίο, είναι αυτή κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων εκτός έδρας, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της τρίτης εθνικής κατηγορίας, παρά τα δύο τελευταία παιχνίδια που απέφεραν μόλις έναν βαθμό στο συγκρότημα των Μπακάλη-Γρηγοριάδη.

Ο 60χρονος τεχνικός και ο συνεργάτης του γνωρίζουν καλά πως το ματς της Κυριακής κρύβει "παγίδες", κόντρα σε μία ομάδα που παρά την κακή βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (βρίσκεται στον "πάτο" της βαθμολογίας, με μόλις δύο βαθμούς), είναι επικίνδυνη, ειδικά στο γήπεδό της.

Παράλληλα, στο αλμυριώτικο στρατόπεδο δεν "ξεγελιούνται" από το γεγονός ότι το καλοκαίρι κέρδισαν εκτός έδρας τα Σέλλανα σε φιλική αναμέτρηση με 0-3, καθώς ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν έναν εντελώς διαφορετικό Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων, με πολλές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του και νέο προπονητή.

Αντίθετα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Αλμυρού προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές τους κατάλληλα, ώστε να είναι δυνατοί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κυριακής, με στόχο να πάρουν το "τρίποντο", που θα είναι το τέταρτό τους στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, η αγωνιστική κατάσταση των νεοφώτιστων στη Γ' Εθνική, κρίνεται αρκετά καλή, με τα εξωαγωνιστικά θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες να μην επηρεάζουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την δουλειά τους. Ο στόχος της εύκολης και γρήγορης παραμονής, εξάλλου, δείχνει να είναι απόλυτα εφικτός, βάσει της καλής αρχής που έκανε ο ΓΣΑ στο πρωτάθλημα, με το μέλλον να μοιάζει... "απρόβλεπτο", με την καλή έννοια, από την άποψη ότι το αγωνιστικό "ταβάνι" του δείχνει να βρίσκεται αρκετά ψηλά.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού συνεχίστηκε δίχως προβλήματα, με τον μοναδικό απόντα από την αρχή του πρωταθλήματος Κρανά, να ξεπερνά  το πρόβλημα στο γόνατό του μετά την αρθροσκόπηση που έκανε και να μπαίνει σιγά - σιγά στις προπονήσεις, χωρίς όμως να είναι έτοιμος ακόμα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Πήρε τον νεαρό Μπιρμπίλη

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως αποκτήθηκε από την ομάδα του Άθλου Αλμυρού ο 16χρονος αμυντικός μέσος Θανάσης Μπιρμπίλης, σε μία μεταγραφή με "φόντο" το μέλλον. Ο νεαρός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της νέας του ομάδας και προπονείται κανονικά, υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη.