noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: «Πιο δίκαιο το 0-0»

Στις δηλώσεις του για τη λευκή ισοπαλία του Γ.Σ. Αλμυρού με την πρώην ομάδα του, τον Ρήγα Φεραίο, ο προπονητής των γηπεδούχων επεσήμανε:

«Ήταν ένα ντέρμπι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήμασταν στο μισό γήπεδο, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και καλή ανάπτυξη και από τις δύο πλευρές.

Χάσαμε και τρεις ευκαιρίες καλές, που θα μπορούσαμε να είχαμε  προηγηθεί. Στο δεύτερο ήταν πιο αργός ο ρυθμός, έχουμε και πρόβλημα να διασπάσουμε οργανωμένες άμυνες, όπως του Ρήγα, και σίγουρα ήταν δύσκολο να τη διασπάσουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε στο να τελειώνουμε πιο καλά τις φάσεις και πιο τέλεια και να έχουμε πιο γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό, για να μπορούμε να διασπάμε. Νομίζω πιο δίκαιο ήταν το 0-0. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ρήγα και στον Χρήστο και τον Γιώργο, που μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά μαζί. Ήμουν εμπνευστής αυτής της ιδέας, να συνεχίσει εκ των έσω η ομάδα και όταν δουλέψαμε στην ακαδημία το είχαν και ο ένας και ο άλλος».

Νίκος Μπιντέλας

 

Last modified onMonday, 30 October 2017 03:05