noodles volos banner

"Χ"ωρίς γκολ το ντέρμπι Γ.Σ. Αλμυρού-Ρήγας Φεραίος

Ο Γκάγκας καταδιώκεται από τον ...αγνώριστο Χολέβα Ο Γκάγκας καταδιώκεται από τον ...αγνώριστο Χολέβα

Μπορεί ο Γ.Σ. Αλμυρού να έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αλλά το τελικό 0-0 ανάμεσα στην ομάδα στους γηπεδούχους και τον Ρήγα Φεραίο στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ίσως να είναι και δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μπιντέλας

Ο Γ.Σ. Αλμυρού παρατάχθηκε με τον Σταυράκη στα γκολπόστ, τους Στουρνάρα, Μπαρούτα (πλάγιοι μπακ), Χολέβα και Κυριάκο (στόπερ) στην άμυνα, τους Σαββίδη και Αλεξανδρή και Κιπτίου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον τελευταίο πιο μπροστά και σε επιτελικό ρόλο, ενώ τον φορ Φλίγκο βοηθούσαν από τα πλάγια οι Κοντοβάς και Νάκας στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ο Ρήγας Φεραίος είχε τον Παπαγιάννη τερματοφύλακα, τους Χατζηαθανασίου, Σπαθή, Γκάγκα, Καρλιάμπα στην άμυνα, τους Αλεξίου (αμυντικό χαφ), Χατζησταμάτη, Μπόρα (εσωτερικούς μέσους με επίσης ανασταλτικό ρόλο) στο κέντρο και στην επίθεση τους Γεωργατζή και τον Τσιώλη στα άκρα και τον Τζοβάρα ως φορ.

Στο 12’ ο Κιπτίου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Φλίγκος πήρε την κεφαλιά, που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 27’ από ελεύθερο του Σταυράκη και κεφαλιά πάσα του Κοντοβά, ο Φλίγκος έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε και υπό πίεση σούταρε από το ύψος της περιοχής, με το δεξί δοκάρι να γλιτώνει τον Παπαγιάννη.

Στο 51’ από σέντρα του Αλεξανδρή από τα δεξιά, ο Φλίγκος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, που έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 53’ το μακρινό σουτ του Γεωργατζή έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.  

Στο 84’ ο Παπαγιάννης απέκρουσε το σουτ του Κιπτίου εκτός περιοχής και ο Φλίγκος πήγε να πάρει το ριμπάουντ, αλλά του καταλόγισαν φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Τέλος

Κίτρινες: Αλεξανδρής, Φλίγκος, Στουρνάρας, Κιπτίου-Χατζησταμάτης, Τσιώλης, Αλεξίου

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Χολέβας, Κυριάκος, Σαββίδης, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (60’ Κωτσιαρίδης), Κοντοβάς (79’ Βούλγαρης)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (74’ Παπακώστας), Μπόρας, Τζοβάρας (88’ Πατσής), Τσιώλης (69’ Τσελεπής), Γεωργατζής (81’ Τζέκα)