noodles volos banner

Και θέλει και μπορεί η Νίκη Β.

Με απόντα και πάλι τον Σούσκιν, στην υπόθεση του οποίου η Νίκη Βόλου δέχθηκε παρασκηνιακό πόλεμο και δεν εκδόθηκε το δελτίο του, οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό τον Ν.Π.Σ. Βόλος, που προπορεύεται στη βαθμολογία με 15 βαθμούς και με το απόλυτο των νικών, ευρισκόμενος πέντε βαθμούς πάνω από την ομάδα των Μπούις-Ξηροφώτου.

Στη Νίκη πιστεύουν ότι έχουν την ομάδα και τους παίκτες να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο σ’ έναν αγώνα με πολλαπλούς συμβολισμούς, που αναμένεται να προκαλέσει κοσμοσυρροή στις εξέδρες κυρίως από τους οπαδούς της Νίκης αλλά και από φίλους του Ολυμπιακού Β.

Η βολιώτικη ομάδα και θέλει και μπορεί να καταφέρει το πρώτο αγωνιστικό πάντα χτύπημα στο εκ Πιερίας ορμώμενο σωματείο, που προκαλεί συνεχώς με την εύνοια που απολαμβάνει (τελευταία πρόκληση η προπόνηση στο ΕΑΚ, που έπρεπε να είχε κλείσει για επανασπορά), αλλά αυτό θα γίνει κυρίως με ηρεμία και αγωνιστικό πλάνο. Ο κόσμος στην κερκίδα σίγουρα θα είναι φανατισμένος, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι και να αποδείξουν την αδιαμφισβήτητη αξίας, ενώ το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι μία επιθετική ομάδα βοηθά τη Νίκη να δείξει κι αυτή τις πολλές αρετές της.

Να σημειωθεί ότι ο Καρτσαμπάς αισθάνεται καλά και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας αν θα τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας, η οποία θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξουδετέρωση του Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής τα έξι από τα 17 γκολ των κυανέρυθρων.

Σε ό,τι αφορά τον Καστοριανό διαιτητή Φωτιάδη, είναι αξιολογημένος και έμπειρος και θεωρείται ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παίζοντας 50-50.