noodles volos banner

Έβαλε μπουρλότο στη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β. ο Θ. Παπαγιάννης

Ο απολογισμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η εκλογή εφορευτικής  επιτροπής που αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Κουσιαρή, Αποστόλη Έξαρχο και Δημήτρη Μανίνη, οι οποίοι θα τρέξουν τις διαδικασίες για τις εκλογές, που πρέπει να γίνου εντός δεκαημέρου, ώστε να μη μείνει ο σύλλογος ακέφαλος, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Ζάκος Σαχίνης, έγινε στη σημερινή Γ.Σ. στο Park του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα, εγκρίθηκε η απαλλαγή της παραιτηθείσας διοίκησης, που ολοκλήρωσε τη θητεία της ομοφώνως, αλλά και ο απολογισμός των τμημάτων με την ψήφο και των 97 παρόντων μελών.

Αύριο η εφορευτική επιτροπή αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση για το πότε μπορούν να κατατεθούν οι υποψηφιότητες και το πιθανότερο είναι μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, ενώ προτάθηκε η ημερομηνία των εκλογών να είναι την επόμενη Δευτέρα.

Έγιναν τοποθετήσεις των υπευθύνων των τμημάτων του ποδοσφαίρου, μπάσκετ και κολύμβησης (κ.κ. Μποτσιβάλης, Μεταφτσής και Ρούμπος), αλλά και ομιλίες των κ.κ. Μ. Παρίση, Χ. Τσιτσιρίγκου, Θ. Παπαγιάννη, Χ. Λουκά, Γ. Μουλά, Γ. Μποτσιβάλη, Μ. Πολύζου, ενώ ο ταμίας του Ερασιτέχνη κ. Θανάσης Μπέικος τόνισε ότι τα έσοδα ήταν την τριετία που πέρασε 199.128 ευρώ, με υπόλοιπο ταμείο 277 ευρώ.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μετά την ομιλία του Θανάση Παπαγιάννη, που τόνισε ότι η ομάδα όπως είναι δεν μπορεί να βγει κατηγορία και θέλει ενίσχυση με μεταγραφές και γι’ αυτό θα πρέπει ο κ. Μποτσιβάλης να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους να τον πλαισιώσουν, γιατί ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Μποτσιβάλης) έχει άγνοια του χώρου.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στη συνέχεια και επικράτησε γενικότερα μία ένταση, αλλά υπήρχαν και πιο ψύχραιμες φωνές, που έριξαν τους τόνους. Μάλιστα ο κ. Παπαγιάννης επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έπρεπε να χτιστεί με τρεις παίκτες στον άξονα, με τερματοφύλακα, 10αρι και φορ επιπέδου Α' Εθνικής, ενώ ανέφερε ότι πρέπει όλοι να παραδεχθούν τις ικανότητες του Αχιλλέα Μπέου ως παράγοντα και πως το θέμα είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός Β., ο οποίος πρέπει να προτείνει κάτι καλύτερο, γιατί αλλιώς θα κερδίζει συνέχεια ο Μπέος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο γιος του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Γιώργος, στον κ. Παπαγιάννη με μεγάλη ένταση στη φωνή του είπε ότι τα «θα» τα ζήσαμε στην πολιτική και πως έχει κουραστεί να ακούει «θα», καλώντας άπαντες, αν θέλουν να βοηθήσουν, να το κάνουν σήμερα κι όχι αύριο, ενώ με οργισμένο ύφος ανέφερε «αν θέλετε μας κρατάτε» και κάλεσε άπαντες να σκεφτούν το νόημα της γενικής συνέλευσης,. Επίσης, συμπλήρωσε πως κάποιοι μιλάνε για συσπείρωση, αλλά σπέρνουν διχόνοια και κατηγόρησε τον κ. Παπαγιάννη για εντυπωσιασμό.

Πολύ ψύχραιμα απάντησε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, που υπογράμμισε: «Πρέπει να φύγουμε ενωμένοι. Θέλω να είμαστε αγαπημένοι και να βοηθάμε τον Ολυμπιακό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δε χρωστά άνω από 2.000 ευρώ»

Πρώτος είχε πάρει τον λόγο ο κ. Νίκος Τσεκούρας, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει η νέα διοίκηση να δεσμευτεί ότι το όνομα, το σήμα και τα χρώματα αυτού του μεγάλου συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτα και θα υπάρχουν σε όλα τα αθλήματα για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη».

Να σημειωθεί ότι o κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην ομιλία του και στον κ. Μουλά, τον οποίον κάλεσε ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει ενέργειες, ώστε να φτιαχτεί το ΕΑΚ και να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί δε γίνεται, όπως είπε, η Νεάπολη να γίνεται μέσα σε ένα 24ωρο και το ΕΑΚ να θέλει τέσσερα χρόνια. Ο κ. Μουλάς απάντησε στον κ. Παπαγιάννη με την παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε περπατησιά δεν άλλαξε» και εκτίμησε ότι το ΕΑΚ είναι μικρό για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η κερκίδα που λειτουργεί χωρά μόνο 1895 άτομα, αλλά, αν το επιθυμεί η διοίκηση να επιστρέψει στο ΕΑΚ, θα συνδράμει.

 

Last modified onTuesday, 24 October 2017 19:23