noodles volos banner

Πρώτη ήττα με δύο γκολ στο τέλος για τον Γ.Σ Αλμυρού

Την πρώτη του ήττα με 3-1 από τον Αστέρα στην Ιτέα γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού, δεχόμενος δύο γκολ στο τέλος του αγώνα κι ενώ είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 67', αφού αποβλήθηκε ο Καψιώτης για εσκεμμένο χέρι, καθώς είχε πέσει στο έδαφος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν σε κόντρα επίθεση στο 25' με πολύ ωραίο σουτ ο Φλίγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζαρη μετά από μπαλιά του Μπαρούτα. Η μπάλα με λόμπα πήγε στο παραθυράκι σε ένα τέρμα που έδειξε την κλάση του φορ του Γ.Σ. Αλμυρού.

Η αντίδραση του Αστέρα ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα ο Αντωνίου σέντραρε για τον Αλεξίου, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Ο ΓΣΑ προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο. Ο Αστέρας φαινόταν να πατά καλύτερα στην αρχή του δευτέρου μέρους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια, όμως η αποβολή του Καψιώτη με δεύτερη κίτρινη στο 67' άλλαξε και πάλι τα δεδομένα του αγώνα. O Αλεξανδρής μετά απ' αυτήν την εξέλιξ γύρισε από το κέντρο στα δεξιά της άμυνας να καλύψει το κενό

Με αριθμητική υπεροχή πλέον οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για το δεύτερο τέρμα. Ο Γ.Σ. Αλμυρού άντεξε μέχρι το 88', όταν σε επίθεση από αριστερά ο Αντωνίου έδωσε την πάσα για τον Χαρδαλούπα και με κοντινή προβολή έκανε το 2-1.

Στο 92' ο Αστέρας έκανε τρία τα τέρματά του, από το κλέψιμο του Αλεξίου στο χώρο του κέντρου η μπάλα φθάνει στον Δαμιανό που βρέθηκε μόνος του απέναντι με τον Σταυράκη και έγραψε το τελικό 3-1.

Αστέρας Ιτέας: Μάντζαρης, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Κοντογιώργος, Πανάκης, Μπογκντάνι (76' Τοπούζι Μιχ.), Τοπούζι Άντι (69' Σεΐτι), Χαραλαμπίδης (88' Δαμιανός), Αλεξίου, Αντωνίου, Γεωργουσόπουλος (81' Χαρδαλούπας)

Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας (91' Βούλγαρης), Στουρνάρας, Χολέβας (91' Θωμαΐδης), Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής, Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (66' Νάκας), Κοντοβάς (85' Τσιάτσιος)

Last modified onSunday, 22 October 2017 22:35