noodles volos banner

Διαρκείας από τη Νίκη στον σύλλογο Νεφροπαθών

Τη συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας δήλωσαν σε συνάντηση που είχαν μαζί τους μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ενώ δόθηκαν στα μέλη του συλλόγου δωρεάν κάρτες διαρκείας για τα παιχνίδια της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοινωση:

«Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” είχε αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου 1924 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ομάδας μας.

Τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησαν ο κ. Καλλιπολίτης Χρήστος, η κα. Καλλιπολίτη Αγγελική και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Κουτσούκης, οι οποίοι συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις  του συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση δόθηκαν στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Κάρτες Διαρκείας για τα μέλη του, προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. Μια από τις κάρτες μάλιστα ήταν προσφορά του πιστού φιλάθλου της ομάδας μας κ. Γιώργου Χατζηκωστή από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τον καθημερινό αγώνα ζωής των νεφροπαθών, ενώ έδωσαν την υπόσχεση πως οι προσπάθειες στήριξης του συλλόγου θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις».