noodles volos banner

Με Τζιώρα, αλλά χωρίς Σούσκιν για το διπλό στη Θήβα

Χωρίς τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, καθώς χρονοτριβεί κι άλλο η έκδοση του δελτίου του, αλλά με τον Χρήστο Τζιώρα, που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του από την κόκκινη που δέχτηκε στα Σέλλανα, η Νίκη ταξιδεύει σήμερα αυθημερόν για τη Θήβα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (16.00 με διαιτητές τους Μπαϊρακτάρη, Κολιάκο, Κοκαρίδα από τον σύνδεσμο Αθηνών) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία επικίνδυνη έξοδο απέναντι σε μία ομάδα, που έχει υψηλό μπάτζετ και θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης Κυριακής επί του Οπούντιου Μαρτίνου με 2-4 μετά το πολύ κακό της ξεκίνημα με ισοπαλία στην έδρα της με τα Σέλλανα και ήττα στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα με 2-1.

Βέβαια, από «τεσσάρα» προέρχεται και η Νίκη Βόλου, που έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον αντίπαλό της, αλλά για να έχει αξία το προηγούμενο τρίποντο πρέπει να συνδυαστεί σήμερα με το διπλό.

Οι κυανόλευκοι μπόρεσαν να ξεκουραστούν μία μέρα παραπάνω σε σχέση με τη βοιωτική ομάδα και θέλουν να παρουσιάσουν με μεγαλύτερη διάρκεια ένα ανάλογο πρόσωπο μ’ αυτό του δευτέρου μέρους κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, κατά το οποίο πέτυχαν τέσσερα γκολ και είχαν κι άλλες ευκαιρίες για υψηλότερο σκορ.

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, αλλά άπαντες γύρισαν αμέσως σελίδα μετά την ευρεία σαββατιάτικη επικράτηση και επικεντρώθηκαν στη νέα αγωνιστική πρόκληση. Αυτό που είναι ευχής έργον σήμερα είναι οι κυανόλευκοι να πετύχουν πρώτοι το γκολ και να γίνουν όλα πιο εύκολα, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο Φάντζιο Μπούις το Σάββατο.

Σημαντικό είναι ότι για μία ακόμη φορά οι φίλαθλοι θα είναι δίπλα στην ομάδα, με το Blue Club να έχει διοργανώσει εκδρομή.