noodles volos banner

Στο σπίτι του είναι αλλιώς...

Έστω και από συγκυρία, λόγω επανασποράς στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στην ιστορική του έδρα για δύο αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται σήμερα στις 16.00 (Τσιτσανούδης, Καρακώστας, Νάκας από τη Λάρισα οι διαιτητές) κόντρα στον Ρήγα Φεραίο και η συνέχεια δίνεται την Κυριακή απέναντι στα Σέλλανα στο ίδιο γήπεδο.

Σίγουρα η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και η ιδανική μετά και τη νέα απώλεια στην Ιτέα Άμφισσας και τη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Ιτέας, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για απογοήτευση.

Αντιθέτως όλοι προσπάθησαν να διατηρήσουν ένα ήρεμο κλίμα, ενώ το γεγονός ότι υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική και ένα νέο ματς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα βοήθησε να επικεντρωθούν άπαντες στο σημερινό παιχνίδι και να φύγει το μυαλό των ποδοσφαιριστών γρήγορα από το άτυχο 0-0 με τον Αστέρα, όπου η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό Β., χωρίς βεβαίως αυτό να προβάλλεται ως δικαιολογία.

Απόντες θα είναι οι Παπαϊωάννου και ο Αλαμάνης, που επανήλθαν μετά από ενοχλήσεις που ένιωθαν, αλλά για προληπτικούς λόγους θα βρίσκονται εκτός αποστολής από τη σημερινή μονομαχία, ενώ εντός αυτής θα είναι ο Ευθυμιάδης, που έχει πάρει μετάθεση σε μονάδα της Μαγνησίας. Όσοι αγωνίστηκαν στην Ιτέα έκαναν αποθεραπεία τη Δευτέρα, ενώ όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά. Την Τρίτη στο ΕΑΚ έγινε μία τελευταία χαλαρή προπόνηση.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σήμερα θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να νιώσουν πολύ πιο έντονη την παρουσία του κόσμου, αφού σίγουρα αισθάνεται κι αυτός σαν το δεύτερο σπίτι του το ΕΑΚ.