noodles volos banner

Με απουσίες ο Γ.Σ. Αλμυρού για το 3Χ3

Τον Διγενή Νεοχωρίου αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 16.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού στην έδρα του (διαιτητές οι Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Καραγιάννης από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας). Φυσικά στόχος και απόλυτα εφικτός είναι το 3X3 μετά από τις νίκες με Οπούντιο με 4-1 και Βελούχι με 1-2 στο Καρπενήσι, που ενθουσίασαν τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται ακόμη περισσότερος σε σχέση με το πρώτο ματς έδρας.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ανεβασμένη η ψυχολογία του κόσμου, αλλά και των παικτών, που με άλλον αέρα θα επιδιώξουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά το ρεπό της πρεμιέρας. Στην προσπάθειά του ο Γυμναστικός καλείται να καλύψει τις απουσίες δύο βασικών παικτών, του Νάκα, που τραυματίστηκε στο ματς με το Βελούχι στον δικέφαλο, και του Κωτσιαρίδη, που δεν αποθεραπεύτηκε ακόμη. Επίσης θα λείψει για μία ακόμη φορά ο Κρανάς, που έκανε αρθροσκόπηση τη Δευτέρα μετά από τραυματισμό στην προπόνηση και θα είναι επιπλέον για 20 μέρες εκτός. Αναμφίβολα είναι τρεις σημαντικές απουσίες και θα πρέπει ο Λάκης Μπακάλης και ο συνεργάτης του Κώστας Γρηγοριάδης να βρουν τις λύσεις.

Από την άλλη ο Κυριάκος είναι ετοιμοπόλεμος, αφού προπονήθηκε κανονικά και είναι θέμα επιλογής της τεχνικής ηγεσίας αν θα χρησιμοποιηθεί, αφού την Κυριακή ο Βαλάντης Κόκκας ήταν αποτελεσματικός στο κέντρο της άμυνας, που τον αντικατέστησε, ενώ ο Χολέβας ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και στο Καρπενήσι μπήκε αλλαγή στο 90’. 

Στην αντίπερα όχθη και τον φιλοξενούμενο Διγενή Νεοχωρίου, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, θέλοντας ανακάμψουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά με τον Βαγγέλη Μπρισίμη να υπολογίζει στον Κώστα Ζαφείρη, όχι όμως στον Λευτέρη Γιαννούλα που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Last modified onTuesday, 17 October 2017 22:39