noodles volos banner

Με Ευθυμιάδη η προπόνηση στο ΕΑΚ, απών ο Αλαμάνης

Στο Δημοτικό γήπεδο Ιτέας φιλοξενείται την Κυριακή στις 16.00 ο Ολυμπιακός Β. από τον τοπικό και νεοφώτιστο Αστέρα (Φωτόπουλος, Καραγιάννης, Κασιμάτης οι διαιτητές).

Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι ότι στον πάγκο των ερυθρολεύκων θα καθίσει ο Κώστας Μπράτσος, που είναι ο διάδοχος του Μιχάλη Ζιώγα στο πόστο του πρώτου προπονητή, παίρνοντας προαγωγή από βοηθός, όπως συνέβη και στην περσινή σεζόν στο τέλος του πρωταθλήματος.

Η επιλογή της διοίκησης θα κριθεί στην πράξη και όλοι περιμένουν το βολιώτικο συγκρότημα να δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο και να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου. Από τη μεριά του ο Κώστας Μπράτσος είναι προσηλωμένος στη δουλειά του και  όπως και πέρσι έβγαλε ασπροπρόσωπη τη διοίκηση, θέλει το ίδιο να κάνει και τώρα. Ασφαλώς κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας θα τις δουν οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν την Κυριακή, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, με τους Austrian Boys να διοργανώνουν εκδρομή.

Ο 40χρονος τεχνικός προπόνησε την Παρασκευή τους παίκτες του στο ΕΑΚ, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Αλαμάνη, που αναμένεται πάντως να πάρει μέρος στη σημερινή τελευταία πιο χαλαρή προπόνηση στην Άλλη Μεριά.

Θετικό ήταν ότι έδωσε το παρών ο Ευθυμιάδης, που παρότι στρατευμένος, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και είναι σε καλή κατάσταση, όμως το θέμα είναι ότι δεν έχει δουλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναχωρήσει αυθημερόν για το επίνειο της Άμφισσας την Κυριακή, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάνε στο Πανθεσσαλικό, ασχέτως αν θα ταξιδέψουν με την αποστολή, η οποία δε θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα.

Στη βολιώτικη ομάδα θεωρούν ότι όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς, ενώ πιστεύουν ότι έχουν κάνει καλή αποκρυπτογράφηση του αντιπάλου. Παράλληλα, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών.

Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι, που ανακοίνωσαν την Παρασκευή και νέα μεταγραφή, αυτή του έμπειρου αριστερού μπακ Σακελλαρίου, σίγουρα θα έχουν τον ενθουσιασμό, καθώς δίνουν το πρώτο ιστορικό παιχνίδι στην έδρα τους στη Γ’ Εθνική. Κι αυτό γιατί στις δύο πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες υπέστησαν ισάριθμες ήττες, έπαιζαν εκτός έδρας και την Κυριακή αναμένεται να έχουν τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους.

 

Last modified onSaturday, 14 October 2017 13:43