noodles volos banner

Επιστροφή Τζοβάρα για τον Ρήγα κόντρα στον Αμβρυσσέα

Τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει ο Ρήγας Φεραίος εκτός έδρας, που εκστρατεύει στο Δίστομο Βοιωτίας για το ματς τον τοπικό Αμβρυσσέα την Κυριακή στις 16.00.

Η νεοφώτιστη ομάδα έκανε το 2Χ2 στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κάτι βέβαια που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί όμως να μη λέει και τίποτα, αφού το απόλυτο επιτεύχθηκε σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Πάντως, αναμφίβολα ο Ρήγας Φεραίος είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία από τον αντίπαλό του και πάει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους παίκτες-προπονητές της ομάδας, Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου, και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, να έχουν προετοιμαστεί πάνω απ’ όλα για ένα ματς, που θα κυριαρχήσει η δύναμη, αφού ο αντίπαλος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, ενώ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ Ντος Σάντος, που πέρσι ήταν στη Δόξα Δράμας. Βέβαια, και ο Αμβρυσσέας έχει κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών, όπως ο Πάβλι Βαγγέλι, ο Πιερ Καλαγκάνης, ο Βάιος Στούμπος, ενώ σημαντική μονάδα είναι και ο Κέβιν Χύζι, ο 22χρονος μέσος, που είχε καλή παρουσία ως rookie πέρσι στον ΟΦΗ.

Θετικό είναι για τον Ρήγα Φεραίο ότι επιστρέφει ο Τζοβάρας, που δεν έπαιξε με τον Ν.Π.Σ. Βόλος λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στον δικέφαλο), ενώ απόντες θα είναι ο στρατευμένος Χύσα, ο τραυματίας Παπαγεωργίου (διάστρεμμα) και ο Καρακώστας, που μετά την επιτυχία στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έχει επικεντρωθεί σ’ αυτό το κομμάτι και ίσως να αποτελέσει και παρελθόν από την ομάδα. Διαιτητής θα είναι ο Καλαμάτας από την Εύβοιας, έχοντας ως βοηθούς τους συντοπίτες του Πριόνα και Δέλχα.

Να σημειώσουμε, τέλος, για τους Βελεστινιώτες κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές.

 

Last modified onSaturday, 14 October 2017 09:52