noodles volos banner

Μόνο ΝΙΚΗ με Αχιλλέα Φαρσάλων

Μπορεί να μην έχει διαθέσιμους τους Τζιώρα, που πήρε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τα Σέλλανα, και τον Σούσκιν, του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε ακόμη, αλλά η Νίκη Βόλου στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Παντελής Μαγουλάς, στο οποίο αναγκάζεται να επιστρέψει λόγω επανασποράς στο Πανθεσσαλικό, οφείλει να πάρει το τρίποντο, όπως και να ‘χει (16.00 η ώρα έναρξης με διαιτητές τους Λεωνίδα, Σταφυλά, Μπάλα).

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε και όλοι οι παίκτες θα πάνε στο Π. Μαγουλάς κι εκεί θα επιλεγεί η 18αδα. Προβληματισμός υπάρχει και για τον Ιορδανίδη, που μπορεί να έδειξε ότι είναι καλά στην προπόνηση και να ζήτησε από την τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιηθεί, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων υπάρχει μία υποτροπή της θλάσης στον δικέφαλο και ότι ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Τζιώρα είναι ο Γαρυφαλλόπουλος, ενώ ο Μέτσε λογικά θα παίξει πιο μπροστά στα χαφ, αν δεν είναι απολύτως έτοιμος ο Ιορδανίδης.

Ο αγωνιστικός χώρος δε βρίσκεται και στην τέλεια κατάσταση, αλλά μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τα πάντα, για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος.

Κάποιοι παίκτες και ειδικά οι ξένοι περιμένουν με ανυπομονησία να παίξουν στο σημερινό παιχνίδι, για να νιώσουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Πιθανή ενδεκάδα για το σύνολο των Ξηροφώτου και Μπούις είναι ο Τζήμας κάτω από τα δοκάρια, οι Γενιτσαρίδης, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Δημολιός στην άμυνα, οι Βέργος και Ντόλγκι στο κέντρο ως ανασταλτικοί μέσοι με τον Μέτσε μπροστά τους στο κέντρο και οι Γιάκοβλεφ (δεξιά) και Μπάιριτς (αριστερά) στα άκρα με προωθημένο τον Γαρυφαλλόπουλο.

Φυσικά, η προσοχή όλων πρέπει να είναι τεταμένη, ώστε να μην παρεκτραπεί κανείς στην κερκίδα, αφού ακολουθεί ο αγώνας με τον Ν.Π.Σ. Βόλος μετά τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Θήβα και Οπούντιο. Γι’ αυτόν τον λόγο σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η Νίκη ζήτησε να γίνει η συνάντηση με τον Αχιλλέα Σάββατο, ώστε να έχει μία μέρα επιπλέον ξεκούρασης. Ο σημερινός αγώνας είναι και ένα κρας τεστ για το αν θα γίνει αυτός με τον Ν.Π.Σ. ξανά στην «κλούβα».

Οι τιμές των εισιτηρίων 10 ευρώ  με πρόσβαση σε όλες τις θύρες και 5 ευρώ το μαθητικό-παιδικό εισιτήριο (για παιδιά 13 έως 18 ετών), αλλά και το εισιτήριο των γυναικών. Παιδιά μέχρι 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ενώ θα λειτουργήσει και μαθητική κερκίδα στη Μαιάνδρου. Εκεί αλλά στο άκρο της θα φιλοξενηθούν και οι εκδρομείς από τα Φάρσαλα, που σύμφωνα με τους διοικούντες του Αχιλλέα θα είναι γύρω στις 100. Οι θύρες του Παντελής Μαγουλάς θα ανοίξουν στις 14.30 το μεσημέρι.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Αχιλλέα κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφορικά με την εκτός έδρας σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Νίκη Βόλου στο σάιτ της ομάδας, τονίζοντας τα εξής:

«Εμείς προερχόμαστε από μια νίκη που μας έδωσε ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για ακόμη μια μάχη. Όλο το πρωτάθλημα είναι γεμάτο μάχες και σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να “ματώνουμε”, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, όμως είμαστε έτοιμοι για τη μάχη μας».

Για τους φιλοξενούμενους απών θα είναι ο παλιός παίκτης της Νίκης και της ΑΕΚ, Ν. Βούλγαρης, που είναι τιμωρημένος. 

Last modified onSaturday, 14 October 2017 09:53